Ünlü Modacı Gülşah Saracoğlu’ndan Demet Akalın Açıklaması

Ünlü Modacı Gülşah Saracoğlu’ndan Demet Akalın Açıklaması
Magazin dünyasında yine bir aşk dedikodusu sayfaları doldurdu. Gülşah Saraçoğlu, şarkıcı Deha Bilimlier ile olan aşk söylentileri hakkında konuştu.

Magazin basınında son günlerde ortaya atılan bir iddia ünlüler dünyasında yaşanan kırgınlıklara bir yenisinin daha eklendiğini ortaya çıkardı. Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile şarkıcı Deha Bilimlier ve Demet Akalın arasında geçen olaylar sonrası üçlü arasında kırgınlıklar oluştu. Gülşah Saraçoğlu’nun Deha Bilimlier ile aşk yaşadığını iddia eden Demet Akalın’a kırgın olduğu ve bunun hiçbir zaman geçmeyeceği magazin basını ve sosyal medyaya yansıdı. Olayla ilgili açıklama yapan modacı Gülşah Saraçoğlu “Demet’e kırgınım. Onu bu konuda hiçbir zaman affetmeyeceğim. Yaptığı çok yanlıştı. Yakıştıramadım” ifadelerini kullandı.

Bin Yıldır Arkadaşım

Modacı Gülşah Saraçoğlu geçtiğimiz günlerde şarkıcı Deha Bilimlier’in sahne aldığı mekana gitmiş ve burada Deha Bilimlier Gülşah Saraçoğlu’na mikrofon uzatmıştı. Bunun üzerine demet Akalın’ın ikili hakkında aşk iddiasında bulunduğu belirtilmişti. Modacı Gülşah Saraçoğlu bunun üzerine bir açıklama yaptı. Gülşah Saraçoğlu açıklamasında “Böyle bir şey olmasının mümkünatı yok. Deha benim bin yıldır arkadaşım. Düğünümün after party’sinde sahneye çıkmış, kıymetli ailesi, çoluk çocuğu olan, sahnesini severek izlemeye gittiğim bir arkadaşım. Bunu kim neden çıkardı bilmiyorum” ifadelerini kullandı. Daha sonra Demet Akalın’ın söyledikleri hatırlatılan Saraçoğlu “acaba sen bu kadar gitmesen mi? Aslı (Bilimlier) bozuluyor dedi. Aslı neden bozuluyor? Ben davetli olarak gitmiyorum ki oraya. Ayrıca ben kulise falan gitmedim. Ben Demet’e sadece orada kızgınım. Algıyı farklı yansıttı. Ayıp oldu” ifadelerini kullandı.

Dava Açmadı

Ayrıca Gülşah Saraçoğlu Demet Akalın’a dava açtığı yönündeki iddialara da değindi. Gülşah Saraçoğlu “dava açacağım demedim. Başka yerlere, başka konularla alakalı dava açacağım dedim. Demet’e kırgınım. Bu da hiçbir zaman geçmeyecek. Onu bu konuda hiçbir zaman affetmeyeceğim. Benim çok yakın arkadaşımdı. Yaptığı çok yanlıştı. Yakıştıramadım. Uyarılacak bir şey yoktu ki ortada” ifadelerini kullandı. Öbür taraftan şarkıcı Deha Bilimlier iddialar üzerine konuştu. Bilimlier “20 yıldır sahne yapıyorum üç çocuğum var evliyim. Benim bu taraklarda bezim olmadığını biliyorsunuz. Çok çirkin bir haber. Haber böyle değildi daha başka bir hikaye vardı gün geçtikçe değişti. Gülşah benim arkadaşım bu çok çirkin bir şey, benim üç çocuğum var kim yaptıysa Allah’ından bulsun” ifadelerini kullandı. Yapılan bu açıklamalar karşısında Demet Akalın ise herhangi bir açıklama yapmadı.

27-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar