Ünlü Oyuncu Annesini Kaybetti

Ünlü Oyuncu Annesini Kaybetti
Ekranların başarılı ve güzel oyuncularından Özgü Kaya bugün hayatının en acı anlarından birini yaşadı. Özgü Kaya annesi Ümmü Kaya’yı kaybetti.

Son olarak Kimse Bilmez adlı dizide rol alan ve seyircinin çok sevdiği oyunculardan biri olan Özgü Kaya bugün hayatının en acı anlarından birini yaşadı. Ünlü ve güzel oyuncu tatil yaptığı sırada aldığı bir haberle adeta yıkıldı. Güzel oyuncu Özgü Kaya tatil yaptığı Fethiye’de ne yazık ki annesi Ümmü Kaya’yı kaybettiği haberini aldı. Bu acı haberle büyük bir acı yaşayan Özgü Kaya sosyal medya hesabından bu acı haberi sevenleriyle paylaştı. Son olarak Kimse Bilmez adlı dizide rol alan Özgü Kaya 2019 yılında sette çalışırken anne ve babasının sürpriziyle karşılaşmış ve Uşak’ta yaşayan anne ve babası Ümmü ve Ercan Kaya kızlarını sette ziyaret ederek hasret gidermişlerdi.

Acı Kayıp

Genç ve güzel oyuncu Özgü Kaya bugün tatil yaptığı Fethiye’de acı bir haberle sarsıldı. Tatil sırasında annesi Ümmü Kaya’nın hayatını kaybettiğini öğrenen Özgü Kaya sosyal medya hesabından duygularını sevenleriyle paylaştı. Özgü Kaya paylaşımında “Güzel kalpli annem, pamuğum melek oldu. Uzun zamandır verdiği yaşam mücadelesine narin bedeni dayanamadı. İçimde iyiliğe, insanlığa, sevgiye dair ne varsa o güzel kalbine binlerce şükür. Ona beslediğim minnet tarifsiz. Duruşuyla, bakışıyla asil kadınım, mis kokulum, güçlü meleğim, kalbine evreni sığdırabilenim iyi ki sen! En güzeylerde bize eşlik edeceğini biliyorum. Kokun hep aklımda, seni çok seviyorum” ifadelerini kullandı. Bizde ünlü ve güzel oyuncuya acı kaybından dolayı sabırlar annesi Ümmü Kaya’ya da Allah’tan rahmet diliyoruz.

Özgü Kaya Kimdir?

Dizilerin ve sinema filmlerinin güzel ve başarılı oyuncularından Özgü Kaya 17 Haziran 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera ve Şan Bölümünden mezun olan güzel oyuncu daha sonra oyunculuğa yönelmiştir. İlk olarak Adı Efsane adlı dizide kamera karşısına geçen Özgü Kaya daha sonra yine televizyon dizilerinde rol almıştır. Albüm teklifleri de alan güzel oyuncu şu sıralar kariyerine oyunculukla devam etmek istemektedir. Özgü Kaya’nın rol aldığı yapımlardan ilk akla gelenler şunlardır. Adı Efsane, Mehmetçik Kut’ül Emare ve Kimse Bilmez.

18-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar