Ünlü Oyuncu Kapımı Zorluyorlar Diyerek Polisi Aradı!

Ünlü Oyuncu Kapımı Zorluyorlar Diyerek Polisi Aradı!
Ünlü ve güzel oyuncu evinin kapısının zorlandığını düşünerek polisi aradı ve hırsız var şikayetinde bulundu. Olayın ardından çıkan gerçek ise herkesi rahatlattı. İşte detaylar!

Sosyal medya ve magazin basını ünlü oyuncu Özgü Kaya’nın bu çağrısıyla bir anda şok oldu. Ünlü ve güzel oyuncu Özgü Kaya sabahın erken saatlerinde evinin bulunduğu sitede yaşanan olayla heyecan ve korku dolu anları birlikte yaşadı. Özgü Kaya sabahın erken saatlerinde evinin bulunduğu sitenin bahçesinden yüksek sesler duyduktan kısa bir süre sonra kendi evinin daire kapısının zorlandığını ve açılmaya çalışıldığını sanarak bir anda şoka uğradı. Kısa bir sürede yaşadığı şoku atlatan oyuncu hemen polisi arayarak “hırsız var” şikayetinde bulundu. Bu şikayetin ardından evinden ayrılan oyuncu bir arkadaşının yanına gitti. Şikayet üzerine siteye gelen polisin incelemesi ise herkesi şaşkına uğrattı. İşte detaylar!

Küçük Bir Yanlış Anlama!

Bir site içerisinde bulunan evinin kapısının sabah saatlerinde zorlandığını sanan güzel oyuncu Özgü Kaya hemen polisi aradı ve şikayetçi oldu. Olay yerine gelen polisin incelemesi ise herkesi şaşırttı. Olay yerine gelen ve Özgü kaya’nın evinin kapısını inceleyen polis ekipleri kapıda herhangi bir zorlama bulamayınca güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olaydan bir gün sonra polis merkezine giden güzel oyuncu polislerle birlikte güvenlik kameralarını izlemeye başladı. Görüntülerde Özgü Kaya’nın evinin kapısının zorlanmadığı ancak alt komşusunun kendi evinin kapısını açarken çıkardığı yüksek sesleri hırsız sandığı anlaşıldı. Kaya “alt katımdaki komşumun kapısını açtığı esnada kendi daire kapımın açıldığını zannettim” diyerek şikayetini geri aldı. Özgü Kaya’nın bu yanlış anlamsı hem poliste hem de oyuncunun yaşadığı sitede kısa bir süre heyecanlı anların yaşanmasına sebep oldu.

Özgü Kaya Kimdir?

Son dönemlerin güzel ve başarılı oyuncularından olan ve geleceğin başarılı oyuncuları listesinde gösterilen güzel ve başarılı oyuncu Özgü Kaya 17 Haziran 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından İstanbul Üniversitesi devlet Konservatuarına girmiştir. Ekran karşısına ilk kez 2017 yılında Adı Efsane adlı yapımla çıkan Özgü Kaya son olarak geçtiğimiz yaz Atv ekranlarında yayınlanan ve Eylül yayın döneminde de devam eden Kimse Bilmez dizisinde Sevda karakterini canlandırmıştır. Özgü Kaya’nın rol aldığı yapımlar şunlardır. Adı Efsane, Mehmetçik Kut’ül Emare ve Kimse Bilmez.

30-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar