Ünlü oyuncu Ayşagül Atik'in cenazesinde göz yaşları sel oldu!

Ünlü oyuncu Ayşagül Atik'in cenazesinde göz yaşları sel oldu!
Ekranların güler yüzlü emektar oyuncusu Ayşegül Atik'in vefatı yakınları başta olmak üzere herkesi çok üzdü. Ünlü sanatçının cenaze töreninde ise göz yaşları sel oldu…

Uzun yıllardır ekranlarda olan sevilen oyuncu Ayşegül Atik bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Güler yüzü ve sevecen yapısıyla çok sevilen Atik kısa süre önce hastaneye kaldırılmıştı. Yaklaşık 45 gün hastanede tedavi gören Atik, vefat etti. Ayşegül Atik'in cenazesiyle ilgili tüm detayları Atik'in yakın arkadaşı da olan Işıl Yücesoy sosyal medyadan paylaşmıştı. Erenköy'de defnedilen Atik'in cenazesinde çocukları ve sevenleri göz yaşlarına hakim olamadı. Cenazeye CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katıldı.

Ayşegül Atik son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Devlet Tiyatrosu Sanatçısı olan Ayşegül Atik, bir süredir tedavi gördüğü kanser hastalığına yenik düştü ve 72 yaşında vefat etti. Televiyon dizilerinin sevilen güzel yüzlü anne karakteri olan Atik'in cenazesi Erenköy Galippaşa Cami'ndeki cenaze namazının ardından Maltepe Başıbüyük Mezarlığı'na defnedildi. Atik'i son yolculuğuna uğurlamaya eski eşi Ali Atik, çocukları Argun Alper Arsoy ve Aden katıldı. Sanatçının yakın arkadaşı Işıl Yücesoy, CHP'li Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu ve sevenleri aileyi yalnız bırakmadı.

Ali Atik: Geride çok güzel evlatlar bıraktı

Ayşegül Atik'in cenazesine katılan ve ayakta durmakta güçlük çeken eski eşi Ali Atik ise Ayşegül Atik'in geride çok güzel evlatlar bıraktığını belirterek, kendisi hakkındaki olumlu düşüncelerinden söz etti. Uzun bir evlilik hayatları olan fakat daha sonra ayrılan çiftin bir birleri hakkındaki düşünceleri saygılarını da göstermiş oldu. Ali Atik, "Ne mutlu bize ve ona, sevildiğini biliyorduk ama bugün burada bir kez daha anladık. Nur içinde yatsın" ifadelerini kullandı.

Herkesin gönlünde taht kurmuş biriydi

Hastane sürecinde sürekli annelerinin yanında olduklarını belirten Atik'in oğlu, Alper Atik de annesi hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Yoğun bakıma gitmek istemediğini fakat ağırlaşınca gitmek zorunda kaldığını anlatan Alper Atik, "Allah onu orada uzun tutmadı" dedi. Alper Atik telefonlarının hiç susmadığını ve annesinin ne kadar çok seveni olduğunu gördüklerini belirterek şunları söyledi; "Herkesin gönlünde taht kurmuş biri. Mesajlar, telefonlar, yani inanamadım bu kadar çok olduğuna. Hiç tanımamış, sadece televizyondan tanıyanlar için de bir anne, bir teyze, bir kardeş gibiydi. Aslında neyse oydu. Acımız büyük." Atik'in vefatı birçok kesim tarafından üzüntüyle karşılandı.

10-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar