Ünlü Oyuncu Ayşegül Atik Hayatını Kaybetti!

Ünlü Oyuncu Ayşegül Atik Hayatını Kaybetti!
Türk Tiyatro, dizi ve sinema dünyası yasta… Usta Oyuncu yılların tecrübesi Ayşegül Atik geçirdiği kalp krizi sonrası 72 yaşında hayata veda etti. İşte detaylar!

Onu tanımayanınız, bilmeyeniniz ve hatta daha ileri gidersek sevmeyeniniz yoktur. O her daim tebessüm eden haliyle ve içten ve sevecen tavırlarıyla herkesin takdirini kazanmıştır. Bununla birlikte oynadığı tiyatro oyunları, dizi ve sinema filmlerinde o kadar çok başarılı olmuştur ki hayranlık duymamak elde değildir. Kimden bahsediyoruz; Usta oyuncu Ayşegül Atik. Başarılı ve yılların deneyimi usta oyuncu Ayşegül Atik dün gece hayata veda etti. Usta oyuncunun hayatını kaybettiğinin haberi bir anda tüm mecralarda son dakika olarak verilince tüm herkes bir anda şoka uğradı ve adeta yıkıldı. Oğlu tarafından sosyal medya hesabından duyurulan acı haber sonrası usta oyuncunun sevenleri ve hayranları adeta yasa boğuldu. Peki Usta oyuncu Ayşegül Atik neden dolayı hayatını kaybetti? İşte detaylar!

Dev Oyuncu Hayata Veda Etti!

Türk Tiyatro, Dizi ve Sineması bugün şok yaşıyor. Hafızalara her daim tebessüm eden haliyle kazınan usta oyuncu Ayşegül Atik dün gece geçirdiği kalp krizi sonrası 72 yaşında hayata veda etti. Özellikle rol aldığı popüler dizilerle hafızlarda yer alan Ayşegül Atik’in vefat haberini sanatçının oğlu sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu; “Pamuk annemi saat 00.10 itibariyle cennete uğurladık. Hastalığı süresince tek istediği acı çekmemek ve yalnız kalmamaktı. 45 gün boyunca hastanede acı çekmeden biz oğulları Alper Atik ve Argun Atik ile el ele, diz dize, gülerek, ağlayarak, oynayarak, sohbet ederek, öpüşerek, sarılarak geçirdi. Çok ağrısı olduğu gecenin sabahına yoğun bakıma hiç kalmak istemediği yere gitmek zorunda kaldı. Allah’ım, sevgili kulu olan canım annemi hiç üzmeden, yormadan yanına aldı. Üzüntümüz acımız tarif edilemez ama huzur buldu anneciğim. Çok zormuş, hep yaşayacaksın bizimle, ailenle, arkadaşlarınla ve hayatına renk kattığın milyonların gönlünde, rahat uyu bir tanem.” İfadelerini kullandı.

Ayşegül Atik Neden Öldü?

72 yaşında hayata veda eden usta oyuncu Ayşegül atik uzun bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Son olarak 45 gündür hastanede bulunan ve tedavisine burada devam edilen usta oyuncu kanser tedavisi gördüğü hastanede kalp krizi sonrası dün gece 72 yaşında hayata veda etti. Adeta bir döneme tanıklık eden usta sanatçı pek çok yapımda rol almış ve adeta halkın sevgilisi olmuştu. Usta sanatçıya Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanın cennet olsun koca yürekli kadın.

09-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar