Ünlü Oyuncu Berkay Ateş Sadakatsiz’in Kadrosuna Katıldı

Ünlü Oyuncu Berkay Ateş Sadakatsiz’in Kadrosuna Katıldı
Yeni sezon yaklaşırken diziler ekrana gelmek için hazırlıklarını tamamlıyorlar. Geçen sezonun başarılı dizilerinden Sadakatsiz ünlü oyuncu Berkay Ateş’le anlaştı.

Yeni sezon yaklaşırken seyirciler ve kanallar tüm dikkatlerini seyirciyle ilk kez buluşacak dizilere çevirmiş durumda. Televizyon kanallarında pek çok yeni dizi ilk kez seyirciyle buluşmak için gün sayarken öbür taraftan geçtiğimiz sezonlarda ekrana gelmeye başlayan ve seyircinin beğenisini kazanarak reytinglerde başarılı oranlar yakalayan dizilerde yeni sezona bir kez daha heyecanla hazırlanıyorlar. Her ne kadar kendilerini kanıtlamış olsalar da ve seyirci tarafından sevilseler de bunun kendilerini yayında tutmak için yetmediğini bilmenin gerginliği ile yeni sezonda rekabet için yeniden hazırlanıyorlar. Bu dizilerden biri olan ve Kanal D ekranlarında seyirciyle geçtiğimiz sezon buluşan ve hakkında çokça konuşulan ve iyi veya kötü polemikler yapılan eleştirilen ve hatta bol bol şikayet edilen Sadakatsiz’de yeni sezona iddialı hazırlanıyor. Sezon finalinde seyirciyi büyük bir merakta bırakan dizi yeni sezon için hazırlıklarını tamamladı ve çekimler için gün sayıyor. Dizi birbirinden ünlü oyuncu kadrosuna yeni bir ismi daha ekledi. Son olarak Alev Alev’de rol alan genç ve başarılı isim Berkay Ateş’in Sadakatsiz’de rol alacağı öğrenildi.

Berkay Ateş Sadakatsiz’de

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Medyapım tarafından hazırlanan Sadakatsiz yeni sezona iddialı hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen, Alp Akar, Yeliz Kuvancı, Özge Özder ve Tarık Emir Tekin gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Sadakatsiz yeni sezona bomba gibi bir ismi kadrosuna katarak başlıyor. Pek çok dizide rol alan ve seyirci tarafından da çok sevilen ünlü isim Berkay Ateş’in Sadakatsiz dizisinin kadrosuna katılacağı öğrenildi. Med Yapım tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “size şahane bir haberimiz var” ifadeleriyle duyuruldu. Bu haberin duyulmasıyla seyirci büyük bir heyecan yaşarken dizinin yeniden başlamasını iple çekmeye başladı. Bu arada Berkay Ateş’in dizide hangi karakteri canlandıracağı ise öğrenilemedi.

Berkay Ateş Kimdir?

Son olarak Show Tv ekranlarında yayınlanan Alev Alev dizisinde rol alan ünlü oyuncu Berkay Ateş 19 Şubat 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Berkay Ateş daha sonra tiyatro oyunları ve kamera önünde kendini göstermeye başlamıştır. İlk dizisi Sessiz Fırtına olan Berkay Ateş’in rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Sessiz Fırtına

-          Gülizar

-          Anne

-          İstanbul Sokakları

-          Abluka

-          Yarım Kalan Mucize

-          Çukur

-          Alev Alev

29-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar