Alişan Kardeşi İçin Mevlid Okuttu, Gözyaşlarını Tutamadı

Alişan Kardeşi İçin Mevlid Okuttu, Gözyaşlarını Tutamadı
Bundan tam 40 gün önce koronavirüs sebebiyle hayata veda eden ünlü şarkıcı Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş’ın mezarı başında mevlit okutuldu.

Magazin dünyasının ve müzik piyasasının ünlü isimlerinden biri olan Şarkıcı Alişan geçtiğimiz aylarda peş peşe büyük acılar yaşamış ve adeta bir sınav vermişti. Ünlü oyuncu son bir yılda önce büyük bir kaza atlatmış ve ailesiyle birlikte bu kazadan büyük bir şans eseri yara almadan kurtulmuştu. Daha sonra ünlü oyuncu kendisinin sınavı olacak acılarla yüzleşmeye başlamıştı. Önce aynı zamanda menajeri de olan kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüsten kaybetmiş ve bunun üzerinden çok zaman geçmeden bu sefer de kuzeni Ozan Ebcin’i kaybetmişti. Kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybetmesi usta şarkıcıyı adeta yıkmış ve Alişan günlerce kendisine gelememiş ve büyük acılar yaşamış ve gözyaşı dökmüştü. Şarkıcı Alişan kardeşinin vefatının üzerinden 8 gün geçtikten sonra bir mevlit okutmuştu. Ünlü isim bu sefer de kardeşi Selçuk Tektaş’ın ölümünün üzeriden 40 gün geçince bir mevlit okuttu. Kardeşinin mezarı başında okutulan mevlit sırasında Alişan gözyaşlarına hakim olamadı.

40 Gün Geçti

Alişan son zamanlarda hayatının en büyük acılarını yaşıyor ve zor zamanlar geçiriyor. Ünlü şarkıcının kardeşi Selçuk Tektaş bundan tam 40 gün önce koronanavirüs sebebiyle hayatını kaybetmişti. Bu kayıp ünlü ismi adeta yıkarken günlerce acı dolu zamanlar geçirmişti. Ünlü isim Alişan bu günde bir kez daha kardeşini andı ve gözyaşlarına hakim olamadı. Kardeşi Selçuk Tektaş’ın ölümünün üzerinden 40 gün geçen ünlü isim kardeşi için mezarı başında bir mevlit okuttu. Kardeşinin mezarını kendi elleriyle sulayan Alişan bu sırada gözyaşlarına hakim olamadı. Mevlit sırasında oldukça duygusal anların yaşandığı gözlenirken Alişan sık sık gözyaşlarına boğuldu. Bu sırada Alişan’ın kardeşinin ölümünün üzerinden birkaç gün geçtikten sonra beyin kanamsı sonucu hayatını kaybeden kuzeni Ozan Ebcin’in annesi de gözyaşlarını tutamdı. Ozan Ebcin’in annesi mevlit sırasında “oğullarım buluştunuz mu” diye gözyaşlarına boğuldu.

Selçuk Tektaş Neden Öldü?

Bundan yaklaşık 40günönce ünlü şarkıcı Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti. Ünlü isim aynı zamanda Alişan’ın menajerliğini de yapıyordu. Koronavirüse yakalanan ve ardından hastanede tedavi altına alınan Selçuk Tektaş daha sonra durumunun ağırlaşmasıyla yoğun bakıma alınmış ve burada günlerce kalmıştı. Bu sırada umutlarını hiç kaybetmeyen Selçuk Tektaş’ın eşi ve kardeşi Alişan her an Selçuk Tektaş’tan gelecek müjdeli haberi beklemişlerdi. Ancak ne yazık ki Selçuk Tektaş koronavirüs sebebiyle hayata veda etmişti.

29-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar