Ünlü Oyuncu Boran Kuzum’un Acı Günü

Ünlü Oyuncu Boran Kuzum’un Acı Günü
Halen Blu Tv’de yayınlanan Saygı dizisinde rol alan genç ve başarılı oyunculardan Boran Kuzum’un babası Bora Kuzum hayatını kaybetti.

Ünlüler dünyasında son zamanlarda peş peşe gelen ölüm haberleri magazin basınında ve sosyal medyada geniş şekilde yer buluyor. Kimi bir oyuncu, şarkıcı, kimi bir ünlünün yakının vefat haberleri sık sık haberlere konu oluyor. Bu sene peş peşe gelen pek çok ölüm haberine geçtiğimiz gün bir yenisi daha eklendi. Dizi ve sinema dünyasının genç ve yetenekli oyuncularından biri olan başarılı oyuncu Boran Kuzum’un babası Bora Kuzum ne yazık ki hayatını kaybetti. Bu acı haberin magazin basınında ve sosyal medyada duyulmasıyla ünlü isme binlerce seveninden baş sağlığı ve taziye mesajları yağdı. Halen internet yayın platformu Blu Tv’de yayınlanan ve ikinci sezonuyla seyirci karşısında olan Saygı adlı dizide oynayan başarılı oyuncu Boran Kuzum’un babasının vefatı dolayısıyla büyük bir acı içinde olduğu öğrenildi.

Dizinin Galasına Katılmadı

Halen Blu Tv’de Saygı Bir Ercüment Çözer Dizisi adlı yapımda rol alan ve son zamanların en popüler oyuncularından olan genç isim Boran Kuzum’un babası Bora Kuzum’un vefatı dolayısıyla dizinin ikinci sezonunun galasına katılmadığı ayrıca dizide rol alan pek çok oyuncunun da galaya katılmadığı belirtildi. Dizinin yapım ekibinden yapılan açıklamada “dizinin gösterimi gerçekleşecek ancak pek çok oyuncu da galada bulunamayacak” ifadeleri kullanıldı. Dizinin ana oyuncularından Boran Kuzum’un babası Bora Kuzum’un cenazesi ise Ankara’da toprağa verildi. Bu acı haberle yıkılan genç oyuncunun sevenleri bu acılı gününde Boran Kuzum’u yalnız bırakmadı. Bizde hayatını kaybeden Bora Kuzum’a Allahtan rahmet ve yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Boran Kuzum Kimdir?

Geçtiğimiz gün babasını kaybeden ünlü oyuncu Boran Kuzum 1 Ekim 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Tiyatro Ana Sanat Dalı’nda tamamlayan oyuncu daha sonra sinema filmleri ve dizlerde rol almaya başlamıştır. Şu ana kadar pek çok yapımda rol alan genç oyuncu halen internet Yayın kanalı Blu Tv’de yayınlanan Saygı dizisinde rol almaktadır. Boran Kuzum’un rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Aşka Dokunmak, Bir Adam Yaratmak, Cingöz Recai, Biz Böyleyiz, Analar ve Anneler, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Vatanım Sensin, Şahin Tepesi, Hakan: Muhafız.

21-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar