Yıldız Tilbe Ameliyat Oldu

Yıldız Tilbe Ameliyat Oldu
Türk Pop müziğinin ünlü isimlerinden Yıldız Tilbe geçtiğimiz gün özel bir hastanede ameliyat oldu. Yıldız Tilbe’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Magazin dünyasında en çok konuşulan en çok haberi yapılan ve dobra dobra sözleriyle hemen her gün bir şekilde gündem olmayı başaran ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’den sevenlerine kötü haber geldi. Son zamanlarda özellikle koronavirüs sebebiyle yaşanan salgında aşı olma ya da olmama konusundaki sözleriyle dikkatleri çeken ve aşı olmayacağını PCR testi yaptırmayacağını belirten ünlü isim Yıldız Tilbe geçtiğimiz gün katıldığı Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in programında sevenlerine keyifli ve doyumsuz anlar yaşatmıştı. Ünlü isimden ne yazık ki geçtiğimiz gün kötü haber geldi ve Yıldız Tilbe’nin özel bir hastanede ameliyat edildiği öğrenildi. Bir anda magazin basınında ve sosyal medyada yer alan haber gündem olurken ünlü ismin tedavisinin devam ettiği ancak durumunun gayet iyi olduğu öğrenildi.

Yıldız Tilbe Ameliyat Oldu

Sahnelerin ve müzik dünyasının önde gelen isimlerinden olan yılların eskitemediği ünlü isim Yıldız Tilbe’den sevenlerini üzen bir haber geldi. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’nin dün sabah saatlerinde Ulus’ta özel bir hastanede ameliyat olduğu öğrenildi. Bugün taburcu olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’nin neden ameliyat olduğu konusunda açıklamayı ise menajeri yaptı. Ünlü ismin menajeri yaptığı açıklamada Yıldız Tilbe’nin kadınsal bir rahatsızlık nedeniyle ameliyat olduğunu belirtti. Ayrıca ünlü ismin sağlık durumunun gayet iyi olduğu ve bugün akşam saatlerinde hastaneden taburcu olarak evinde dinlenmeye çekildiği öğrenildi. Ünlü şarkıcı bir önceki gece de Bülent Ersoy ile Mustafa Keser’in sunduğu Benzemez Kimse Bize adlı programa konuk olmuş ve programda oldukça keyifli anlar yaşanmıştı.

Koronavirüs Aşısı Olmadı

Pandemi günlerinde yaptığı çıkışlarla gündem olan ünlü isim son olarak yaptığı açıklamada aşı olmayacağını belirtmişti. Ünlü isim açıklamasında “isteyen aşı olur istemeyen olmaz. Bu insanın tercih hakkıdır. Tüm yasaların, kanunların üstündedir. İnsanın kişilik hakları dokunulmazdır. Asla isyan etmiyorum, hakkımı savunuyorum. Korumayan bir aşıyı neden olayım? Kanıtlanmamış, üretenlerin bile sorumluluğu almadığı, bir şey olursa sorumlu değiliz dediği bir aşıyı neden vurulayım? 4 aşı korumuyorsa 44 aşımı vurulacak, ne oluyoruz?” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü isme biz de geçmiş olsun diyor ve biran önce eski sağlıklı günlerine dönmesini temenni ediyoruz.

21-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar