Ünlü Oyuncu Can Yaman’dan Bay Yanlış’a Veda!

Ünlü Oyuncu Can Yaman’dan Bay Yanlış’a Veda!
Ekranlara heyecanla ve büyük umutlarla başlayan bir dizi daha erken havlu atarak final yapıyor. Bay Yanlış 14. Bölümde veda ederken Can Yaman sevenlerine veda mesajı yayınladı.

Televizyonlarda yeni yayın dönemi hızlı başladı ve bir biri ardına pek çok dizi yayına girdi. Bunlardan bazıları eski diziler olurken bir kısmı da yeni dizilerden oluştu. Kıran kırana bir sezonun yaşanmaya başladığı ve yetersiz ve eksik olanlara hayat hakkının tanınmadığı sektörde şu sıralar herkes adeta diken üstünde. Öyle günler yaşanıyor ki hangi dizinin final yapacağı hangisinin yayınına devam edeceği tam olarak bilinmiyor. Ancak şurası kesin ki reytingler bu konuda oldukça belirleyici oluyor. Yaz sezonunda başlayan dizilerden biri olan ve ilk bölümlerde seyirci tarafından heyecanla ve beğenilerek takip edilen Fox Tv ekranlarında yayınlanan Bay Yanlış Dizisi de bu gerilimli süreci birkaç haftadır yaşıyordu ve sonunda dizinin korktuğu başına geldi. Dizinin yapım şirketi olan Gold Film geçtiğimiz günlerde bir karar alarak dizinin 14. Bölüm itibariyle final yapacağını duyurdu. Bu beklenen ancak yinede sürpriz olan karar pek çok insanı üzerken dizinin başrol oyuncusu Can Yaman’da bu kararın ardından sevenlerine bir mesajla veda etti.

Bay Yanlış’ın Özgür’ü Veda Etti!

Fox Tv ekranlarında yaz sezonunda ekrana gelmeye başlayan ve ilk bölümler oldukça heyecanla takip edilen ancak yeni dizilerin yayına hirmesiyle birlikte reytinginde belirgin bir düşüş yayan Bay Yanlış final kararı aldı. Romantik komedi türündeki dizi yeni dizilerin başlamasıyla birlikte yarışta ilk havlu atanlardan biri oldu. Dizinin hikayesinde bir ilerleme olmayışı, tahmin edilebilir oluşu ve devamlı kendini tekrar edişi karşısında seyircisi başka yapımlara kayınca Bay Yanlış için sonun başlangıcı da belli olmuş oldu. Dizi yapımsızı Gold Film’de aldığı bir kararla diziyi 14. Bölümle birlikte final yapma kararı aldı. Dizinin oyuncusu Can Yaman (Özgür)’da setten bir resim paylaşarak sevenlerine veda etti. Can Yaman vedasında sevenleriyle “bay bay” notlu bir resim paylaştı.

Bay Yanlış Final Bölümünde Neler Olacak?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve yaz sezonunda başlayan Bay Yanlış dizisi 14. Bölümle birlikte vedaya hazırlanıyor. Önümüzdeki hafta sevenlerine veda edecek dizide son bölüm çekimleri tamamlanırken seyirci final bölümünde heyecanlı bir vedaya şahit olacak. Bay Yanlış Final bölümünde Özgür ile Ezgi kamp yapmaya gitmişlerdir. Bulundukları ortamda ikisinden başka kimse yoktur ve ikili her zamanki halleriyle didişe didişe kamp yapmaktadırlar. Bu sırada balık tutmakta, çadır kurmakta ve of road yapmaktadırlar. Çamura suya bata çıka deli gibi araba süren çiftten Özgür sonunda seyirci tarafından uzun zamandır bekleneni yapar ve Ezgiye kendisiyle evlenip evlenmeyeceğini sorar. Bay Yanlış 14. Final bölümüyle Fox Tv’de ekranlara geliyor.

30-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar