Zümrüdüanka 13. Bölüm izle!

Zümrüdüanka 13. Bölüm izle!
Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan sevilen dizi Zümrüdüanka heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekranda olacak. Zümrüdüanka 13. Bölüm izle!

Fox Tv'de geçen sezon başlayan ve yeni sezonda da başarılı bir şekilde yoluna devam eden Zümrüdüanka dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak. Sevilen dizide merak edilen olaylar ve yaşananlar yine seyirciyi ekrana bağlayacak. Ekranlarda cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden biri olarak yer alan Zümrüdüanka 13. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Zümrüdüanka 13. Bölüm izle!

Zümrüdüanka 13. Bölüm canlı izle!

Pastel Film tarafından projelendirilen Zümrüdüanka dizisi senaryosu ve oyuncu kadrosuyla 2 sezondur beğenilen yapımlardan. Yaşar İrvül ve Efe İrvül tarafından yapımcılığı üstlenilen dizinin başrollerinde başarılı oyuncular Alp Navruz ve Ceren Yılmaz var. Senaryosu Işıl Sömez, Feraye Gizem Kurt, Leyla Oter, Nazlı Pınar Ünlü ve Doruk Erengül'den oluşan kalabalık bir senaryo ekibi tarafından yazılan Zümrüdüanka yeni sezonda da güzel reyting oranlarıyla karşılandı. Sevilen dizi Zümrüdüanka son bölüm canlı izlemek için linke tıklayın!

Zümrüdüanka son bölümde neler oldu?

Fox Tv'nin beğenilen dizilerinden olan Zümrüdüanka son bölümde Zümrüt kendisinden saklanan bir gerçeği daha öğrenmişti. Zümrüt Serhat'a olan aşkını sorgularken, Serhat'ın tek amacı Zümrüt'e aşkını kanıtlayabilmektir. Serhat hem kızını hem de Zümrüd'ün aşkını aynı anda kalbinde tutabilmek için çabalasa da Cihan'ın hamlesi işini daha da zorlaştırdı. Yeni bölümde tüm olaylar yeni bir yola evrilecek. Zümrüdüanka 13. Bölüm izle!

Zümrüdüanka 13. Bölüm'de neler olacak?

Zümrüt'ün hayatını tümden değiştirecek gerçeği öğreneceği Zümrüdüanka yeni bölüm oldukça heyecanlı sahnelerle geliyor. Zümrüt, Serhat'ın sözlerine kulak tıkıyor ve iki aşık artık geri dönülmez bir yola giriyor. Cihan ise kızını alıp eski hayatına dönmek isterken kader onu Zümrüt'e yakınlaştıracaktır. Zümrüt'ün hafızası ise yavaş yavaş yerine gelmektedir. Kaza gecesini hatırlamaya başlayan Zümrüt'ü tüm detaylar Abbas'a yönlendiriyor. Abbas için yolun sonu mu yaklaşıyor? Serhat ile Zümrüt'ün aşkı daha ne kadar sınanacak? Hepsi ve daha fazlası bu akşam Zümrüdüanka 13. Bölümde. Zümrüdüanka yeni bölüm izlemek için yukarıdakı bağlantıyı kullanabilirsiniz. İyi seyirler…

03-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar