İngiltere - Hırvatistan maçı canlı izle

İngiltere - Hırvatistan maçı canlı izle
İngiltere - Hırvatistan maçı canlı izle: Euro 2020'nin favorilerinden İngiltere, son Dünya ikincisi Hırvatistan ile karşı karşıya geliyor. Maçı full HD ve kesintisiz izleyin.

İngiltere - Hırvatistan maçı canlı izle: Euro 2020 D Grubu'nda İngiltere ile Hırvatistan karşı karşıya geliyor. Grubun en iyi 2 ekibi olarak gösterilen takımların mücadelesi günün en önemli maçı olarak da öne çıkıyor. Bugün öğlen saatlerin oynanacak mücadele oldukça ilgi çekiyor. Bu karşılaşmayı TRT ekranlarından izleme olanağına sahipsiniz. İzleyicilerin büyük kısmı maçı televizyon üzerinden izlerken önemli sayıda izleyici de internet üzerinden izlemeyi tercih ediyor. İngiltere ile Hırvatistan arasındaki maçı internet üzerinden en kolay nasıl izleyebilirsiniz. Bu büyük mücadeleyi ekrana getirecek olan TRT 1 canlı yayınını bu site üzerinden izleme imkanına sahipsiniz. İngiltere - Hırvatistan maçını full HD ve kesintisiz olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İngiltere - Hırvatistan maçı canlı izle

İngiltere ile Hırvatistan arasında oynanacak maç 16:00'da başlayacak. Turnuvanın ev sahipleri arasında yer alan İngiltere, mücadeleyi kendi evi olan Wembley Stadyumu'nda oynayacak. İngiltere - Hırvatistan maçını TRT 1 naklen ekrana getirecek. Oldukça büyük bir mücadeleye sahne olacak maç on milyonlarca izleyiciyi ekran başında toplayacak. Bu büyük mücadeleyi bu site üzerinden izlemek mümkün. Karşılaşmayı full HD ve kesintisiz olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

 

İngiltere - Hırvatistan maçı ilk 11'ler

İngiltere: Pickford, Walker, Mings, Stones, Trippier, Phillips, Rice, Mount, Foden, Sterling, Kane

Hırvatistan: Livakovic, Vrsaljko, Caleta-Car, Vida, Gvardiol, Brozovic, Kovacic, Modric, Kramaric, Perisic, Rebic

İngiltere ile Hırvatistan tarihte ilk kez 2003 yılında oynanan bir hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İki takım arasında oynanan maçlarda İngiltere 5 galibiyet alırken Hırvatistan 3 galibiyet aldı. 1 maç ise beraberlikle sona erdi. Yakın tarihe baktığımızda 2018 Dünya Kupası yarı finali hemen göze çarpıyor. Hırvatistan o maçı kazanarak İngiltere'nin Dünya Kupası'nı kazanmasına engel olmuş ve tüm ülkeyi üzüntüye boğmuştu. Hırvatistan, o Dünya Kupası'nda 2. olurken İngiltere 4. olmuştu. İki takım bu maçtan sonra çok da önem taşımayan Uluslar Ligi'nde karşılaştı. İngiltere 3 yıl sonra yine büyük önem taşıyan bir karşılaşmada karşı karşıya gelecek.

13-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar