Ünlü oyuncu Çöp Adam kadrosuna dahil oldu

Ünlü oyuncu Çöp Adam kadrosuna dahil oldu
Star Tv ekranlarında yayınlanan ve yeni başlayan dizilerden olan Çöp Adam dizisinin kadrosuna genç ve güzel oyuncu Hira Koyuncuoğlu Dilber olarak katıldı.

Star Tv ekranlarında da yeni yayınlanmaya başlayan ve ilk bölümleri itibariyle seyirciden tam not alan yeni dizi Çöp Adam kadrosunu hikayesine göre genişletmeye devam ediyor. Başrolünde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı ve ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun esrinden televizyona uyarlanan Çöp Adam dizisi OGM Pictures tarafından hazırlanıyor. Senaryosunu Melek Gençoğlu ve Su Ersöz’ün kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda çağrı Vila Lostuvalı oturuyor. Bir adamın çocukluğunda yaşadığı travmatik olayların etkisinin büyüyünce de devam ettiğinin ve tanımadığı bir kadını sokaktan alarak bir yere kapattığının ve ardından bu kadınla yaşadığı aşkın hikaye edildiği dizi yayınlandığı bölümlerde seyirci tarafından beğenildi. Reytinglerde ilk on içinde yer almayı başaran dizinin kadrosuna ise genç ve başarılı bir oyuncu daha katıldı.

Hira Koyuncuoğlu (Dilber) Çöp Adam Dizisinde

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Star Tv ekranlarında yayınlanan yeni dizi Çöp Adam ünlülerden oluşan oyuncu kadrosuna yeni ve güzel oyuncuyu daha dahil etti. Aynı zamanda dans öğretmenliği de yapan güzel ve başarılı oyuncu Hira Koyuncuoğlu dizinin yeni bölümlerinde Dilber karakteri olarak seyirci karşısına çıkacak. Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizide Salih Kalyon’un canlandırdığı Bülent Yılmaz’ın gayrimeşru kızı Dilber olarak kamera karşısına geçecek oyuncu son olarak Disney Plus’ta yayınlanan RU adlı projede yer almıştı. Başarılı oyuncunun dizide kaçıncı bölümle birlikte seyirciyle buluşacağı henüz tam bilinmiyor.

Hira Koyuncuoğlu Kimdir?

Dizi ve sinema filmlerinin sevilen ve başarılı genç oyuncularından Hira Koyuncuoğlu 5 Ocak 1995 yılında Yalova’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk dışında bale ve dans eğitmenliği de yapan Hira Koyuncuoğlu ilk oyunculuk deneyimini Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu adlı dizi ile yapan güzel oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Adını Feriha Koydum: Emir’in Yolu, O Hayat benim, İstanbullu Gelin, Maria ile Mustafa, Akıncı, Benim Hayatım, Annenin Sırrıdır Çocuk, Aynen Aynen, Ru ve Kin adlı yapımlarda rol almıştır.

21-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar