Ünlü Oyuncu Erdal Beşikçioğlu Kızıyla Aynı Dizide

Ünlü Oyuncu Erdal Beşikçioğlu Kızıyla Aynı Dizide
Efsane dizi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nin yeni bölümlerinin çekimleri başladı. Dizide Erdal Beşikçioğlu ile kızı Derin Beşikçioğlu aynı sette yer alacak.

Televizyon dizileri arasında hatırı sayılır bir üne sahip olan ve fenomen haline gelen başarılı dizi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi internet yayın platformu BluTv için yeniden çekilmeye başlandı. Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve daha sonra barklı kanal ve platformlarda yayın hayatını sürdüren fenomen dizi uzun bir süredir ekranlardan uzaktı. Kendine has hikayeleri, dili, jargonuyla seyirci arasında kendine iyi bir yer edinen Behzat Ç. Yeni bölümlerinin çekimi için uzun süredir hazırlık çalışmalarını sürdürüyordu. Eski kadrodan oyuncuların da yer aldığı ve yeni isimlerin katıldığı dizide Erdal Beşikçioğlu başrolü oynuyor. Dizide Komiser Behzat karakterine hayat veren Erdal Beşikçioğlu dizide sert, kural tanımaz, emir dinlemez bildiğini okuyan bir cinayet komiseri olarak yer alıyor ve ekibindekilerde aynı kendisi gibi karakterlerden oluşuyor. Dizinin BluTv’de yayınlanacak yeni bölümlerinin oyuncu kadrosunda ise bir sürpriz göze çarptı ve Erdal Beşikçioğlu’nun kızı Derin Beşikçioğlu’da kadroda yer aldı. Böylece baba kız aynı sette buluştu.

Baba Kız Aynı Sette

Fenomen dizi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesinin yeni bölümleri Gül ve Çekiç Behzat Ç. Adıyla yeniden çekiliyor. Uzun süredir hazırlıkları süren dizinin oyuncu kadrosu tamamlandı ve dizi sete çıkarak çekimlere başladı. Dizinin başrolü Komiser Behzat karakterine hayat veren Erdal Beşikçioğlu ve kızı derin Beşikçioğlu ise aynı sette buluştu. Dizinin kadrosuna dahil olan usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun kızı Derin Beşikçioğlu’nun dizide yer alması sürpriz olarak yorumlandı. Fransa’da oyunculuk eğitimleri alan Derin Beşikçioğlu’nun dizide karakolda görev yapan bir polis memurunu canlandıracağı öğrenildi. Ortaks Yapım tarafından çekilmeye başlanılan projenin senaryosunu Ercan Uğur kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Devrim Yalçın oturuyor.

Birbirinden Ünlü İsimler Yer Alıyor

Ortaks Yapım tarafından hazırlanan ve BluTV’de yayınlanacak olan Gül ve Çekiç Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı dizi yeni bölümlerinin çekimi için sete çıktı. Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin yeni sezonunda, Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren, Güven Kıraç, Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabahar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Fökçe Eyüboğlu rol alıyor.

20-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar