Ünlü Oyuncu Merve Boluğur’dan Erkeklerle İlgili Çarpıcı Açıklamalar!

Ünlü Oyuncu Merve Boluğur’dan Erkeklerle İlgili Çarpıcı Açıklamalar!
Sık sık magazin gündemi ve sosyal medyada gündem olan güzel ve genç oyuncu Merve Boluğur hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Son zamanlarda adı sık sık magazin gündeminde ve sosyal medyada yer alan ve özellikle koronavirüs sırasında maske takmamasıyla ilgili haberlere konu olan ve bu konuda da sık sık eleştirilen güzel oyuncu Merve Boluğur sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlülerden biri. Merve Boluğur sık sık paylaşımlar yaparak takipçileriyle sürekli enteraktif bir paylaşım içinde yer alıyor. Güzel oyuncu son olarak hayranlarının sorularına sosyal medya hesabı üzerinden samimi cevaplar verdi. Pek çok konuda gelen sorulara hiç çekinmeden cevaplar veren Merve Boluğur’un açıklamalarından özellikle öne çıkan erkeklerle ilgili düşüncesi ve boynunda taşıdığı Haç sembolü oldu. İşte Merve Boluğur’un sorulara verdiği çarpıcı cevaplar!

Ergen Erkeklere Sinir Oluyorum!

Ünlü ve güzel oyuncu Merve Boluğur sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularına cevaplar verdi. Son zamanlarda sokaklarda maskesiz gezmekle suçlanan ve koronavirüs tedbirlerine uymamakla itham edilen Merve Boluğur bu seferde sosyal medya üzerinden takipçilerinin sorularına verdiği cevaplarla gündem oldu. Güzel oyuncu bir erkekte en nefret ettiğin şey ne şeklindeki soruya “Nefret kelimesini kullanmıyorum. Ailesinden ayrışmamış olması, mesleği ve parası üzerinden bir üslupla tavlamaya çalışmasından hoşlanmıyorum. Öncelikli kılmayan adamı tercih etmem” ifadelerini kullandı. Merve Boluğur en çok neye sinirlenirsin şeklindeki soruya da “sınır ihlallerine, ergen erkeklere” cevabını verdi.

Müslümanım!

Oyuncu Merve Boluğur sorulan sorulara samimi cevaplar verirken özellikle sorulan bir soruya hiç çekinmeden ve dürüst bir şekilde cevap verdi. Oyuncu dini inancını ve boynunda taşıdığı haç şeklindeki kolyeyi soran bir takipçisine “Haçı sembolük olarak seviyorum. O da Allah’ın bir dini ayrıca. Ayrımcı değilim. Müslümanım” şeklinde cevap verdi. Oyuncunun bu açıklamaları kısa sürede magazin basınında ve sosyal medyada gündem oldu.

Merve Boluğur Kimdir?

16 Eylül 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu ilk orta ve lise eğitiminin ardından Müjdat gezen Sanat merkezi Tiyatro bölümünde oyunculuk eğitimi aldı. Daha sonra dizilerde kamera karşısına geçen oyuncu pek çok yapımda çeşitli rollerde oynadı. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında özellikle, Acemi Cadı, Aşk Yeniden, Kül ve ateş, Küçük Sırlar, Kuzey Güney ve Muhteşem Yüzyıl dikkatleri çekiyor.

26-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar