Ünlü Oyuncu Onur Saylak’tan Müjdeli Haber! Üçüncü Kez Baba Oluyor!

Ünlü Oyuncu Onur Saylak’tan Müjdeli Haber! Üçüncü Kez Baba Oluyor!
Ünlüler dünyasından sevindirici bir haber geldi bugün. Ünlü oyuncu Onur Saylak’ın üçüncü kez baba olacağı öğrenildi. İkiz kızları olan Onur Saylak bir kez daha baba oluyor!

Tartışmalar, kavgalar, darplar, boşanmalar ayrılmalar derken bu sefer ünlüler dünyasından sevindiren bir haber geldi. Ünlü oyuncu ve yönetmen Onur Saylak2ın üçüncü kez baba olacağı haberi magazin basınında ve sosyal medyada gündem olmayı başardı. Daha önce evli olduğu ve boşandığı güzel oyuncu Tuba Büyüküstün’den ikizleri olan Onur Saylak’ın üçüncü kez baba olacağı haberi sevenleri ve takipçileri arasında sevinçle karşılandı. Tuba Büyüküstün’den boşandıktan sonra menajer Gözde Yılmaz ile birlikte olmaya başlayan ve Bağdat caddesindeki evinde birlikte kalan çift üç yıldır aşk yaşıyorlardı. İş arkadaşlığının zamanla aşka dönüştüğü çift bu süreç içinde mutlu bir birliktelik geçiriyorlardı. Üçüncü kez baba olacak olan Onur Saylak’ın bu haberden sevinç duyduğu da gelen bilgiler arasında.

Üçüncü Kez Baba Oluyor!

Ünlü oyuncu ve yönetmen Onur Saylak 2012 yılında Fransa’da Tuba Büyüküstün ile evlenmişler ve bu evlilikten ikiz kız çocukları dünyaya gelmişti. Çift daha sonra anlaşamayarak 2017 yılında boşanmışlardı. Onur Saylak boşandıktan sonra menajer Gözde Yılmaz ile aşk yaşamaya başlamış ve son iki yıldır da birlikte yaşamaya karar vermişlerdi. Çiftin doğacak çocuklarının 2 aylık olduğu gelen haberler arasında. Onur Saylak ve Gözde Yılmaz’dan konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Sosyal medyada gündem olan Onur Saylak’ın üçüncü kez baba olacağı haberi sevenlerini de heyecanlandırdı.

Onur Saylak Kimdir?

Üçüncü kez baba olacağı haberi gündemde ilk sıralarda yer alan ünlü oyuncu Onur Saylak 12 Mayıs 1977 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Tam adı Arif Onur Saylak olan oyuncu Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Oyuncu bu dönemde aynı zamanda Ankara devlet Tiyatrosundaki oyunlarda da rol almıştır. Birçok oyunda ve dizide rol alan oyuncu aynı zamanda yönetmenlikte yapmaktadır. Onur Saylak’ın rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Rüzgarın Hatıraları (Film)

-          Mavi Dalga (Film)

-          Sonbahar (Film)

-          Çarpışma

-          Vatanım Sensin

-          Hatırla Gönül

-          Hayat Ağacı

-          Ağır Roman Yeni Dünya

-          Sensiz Olmaz

-          Gönülçelen

-          Nefes

-          Asi

-          Bizim Evin Halleri

-          Yabancı Damat

-          Ne Seninle Ne Sensiz

15-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar