Ünlü oyuncu Üç Kız Kardeş dizisinin Kartal’ı oluyor

Ünlü oyuncu Üç Kız Kardeş dizisinin Kartal’ı oluyor
Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve 3. Sezon onayını alan Üç Kız Kardeş’in hikayesinde yer alan Kartal karakteri için hangi isimle görüşülüyor?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Salı akşamları seyirciyle buluşan başarılı ve reytingi yüksek dizilerden Üç Kız Kardeş için 3. Sezon onayı geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. İki sezondur Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve aldığı reytinglerle Salı günlerinin en çok izlenen yapımları arasında yer alan Üç Kız Kardeş Süreç Film tarafından hazırlanıyor. Ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan başarılı dizinin birbirinden ünlü isimlerden oluşan kadrosuna yeni bir ünlü ismin katılacağı seyirciyi heyecanlandırdı. Dram ve Aşk türünde ele alınan dizinin hikayesinde uzun bir süredir Kartal adı geçiyor ve seyirci de dizinin hikayesindeki Kartal karakterinin ne zaman ortaya çıkacağını merakla bekliyordu. Dizinin önemli karakterlerinden biri olması beklenen Kartal için Süreç Film bir süredir belirlenen oyuncularla görüşmeler yapıyordu ve bu isimler arasından biri öne çıkmaya başladı.

Gökberk Demirci Kartal mı Oluyor?

Süreç Film imzalı başarılı ve reytingi yüksek dizilerden olan Üç Kız Kardeş İclal Aydın’ın aynı adlı romanından televizyona dizi olarak uyarlanmış durumda. Bir ailenin hikayesinin ele alındığı dizinin kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Veda Yurtsever gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizinin hikayesine yakında Kartal karakteri dahil oluyor. Oldukça güçlü bir karakter olarak betimlenen Kartal karakteri için güçlü bir oyuncu ile anlaşmak isteyen Süreç Film bunun için oyuncularla görüşmelere devam ederken görüşülen isimlerden birinin de Gökberk Demirci olduğu öğrenildi. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan günlük dizi ile akıllarda yer alan oyuncuyla yapılan görüşmenin olumlu geçtiği ve oyuncunun Kartal karakteri için çok güçlü bir aday olarak belirtildiği öğrenildi. Henüz resmi anlaşmanın imzalanmadığı Kartal için Gökberk Demirci ismi seyirciyi de sevindirdi. Çok yakında bu konuda bir karara varılacağı öğrenildi.

3. Sezon Devam Edecek

Öbür taraftan Süreç Film tarafından hazırlanan başarılı dizi Üç Kız Kardeş için kanal yönetimi devam edip etmeyeceği yönünde kararını vermiş durumda. Salı akşamları ekrana gelen ve seyircinin sevdiği dizilerden olan Üç Kız Kardeş Salı akşamlarının ilk beş yapımı arasında yer alıyor. Zaman zaman ilk sırada yer alan dizi için Kanal D yönetimi 3. Sezon onayını da vermiş durumda. Bu durumda gelecek sezon da yayınına devam edecek dizinin yeni oyuncularla kadrosunu güçlendirmesi bekleniyor. Dizinin devam kararı ise seyirciyi oldukça sevindirmiş durumda.

17-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar