Kerem Tunçeri ile aşk iddiasına Gökçe Bahadır'dan cevap geldi

Kerem Tunçeri ile aşk iddiasına Gökçe Bahadır'dan cevap geldi
Magazin gündeminde yer alan ve son günlerde çok konuşulan aşk iddiasına Gökçe Bahadır cevap verdi. Kerem Tunçeri ile aşk iddiasına Gökçe Bahadır'dan cevap geldi.

Ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri ile sevilen oyuncu Gökçe Bahadır'ın aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İki ünlü ismin aşk yaşadığı ve birlikte ev eşyası baktıkları iddia edilmişti. Magazin sayfalarında yer alan haberlerin ardından önce Kerem Tuçeri açıklama yaptı. Yapılan haberler ve aşk iddiaları bu kez güzel oyuncu Gökçe Bahadır'a soruldu. Bir alışveriş merkezi çıkışında magazin gazetecileri tarafından görüntülenen Gökçe Bahadır iddiaları yalanladı.

Gökçe Bahadır'dan Kerem Tunçeri açıklaması

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Gökçe Bahadır hakkında yapılan Kerem Tunçeri ile aşk yaşıyor haberlerine tepki gösterdi. Alışeveriş sonrası görüntülenen Bahadır, Kerem Tunçeri'yi tanımadığının altını çizdi. Güzel oyuncu, "Tanımadığım biriyle böyle bir haber çıktı. Herhangi bir tanışıklığım dahi yok, yalan haber. Şu an tek isteğim ailemle sağlıklı bir yeni yıl akşamı geçirmek" ifadelerini kullandı. Gökçe Bahadır hakkında çıkan iddiaların asılsız olduğunu belirtirken yeni yılı ailesi ile geçireceğini de belirtti.

Gökçe Bahadır Kerem Tunçeri aşk yaşıyor iddiası

Ünlü basketbolcu 41 yaşındaki Kerem Tunçeri geçen aylarda Aslı Enver'le bir birliktelik yaşamıştı. Fakat genç bir kadının Tunçeri'yle ilgili ifşa paylaşımaları yapmasının ardından bu birliktelik sona erdi. Sosyal medyada yapılan mesaj ifşasının ardından flört halinde olan Aslı Enver ve Kerem Tunçeri'nin ilişkisi sona ermişti. Kerem Tunçeri hakkında son günlerde ortaya atılan iddia ise Gökçe Bahadır'la birlikte olduğu yönündeydi. İki ünlü ismin bir alışveriş merkezinde ev eşyası seçerken birlikte görüntülendikleri iddia edilmişti. Ortaya atılan iddilara menajerlik şirketinden yalanlama yapılmıştı.

Kerem Tunçeri'nden açıklama

Ortaya atılan iddialara Gökçe Bahadır'dan önce Kerem Tunçeri de cevap vermişti. Ünlü isim Tunçeri de Gökçe Bahadır'ı tanımadığını belirtmiş ve iddiaları yalanlamıştı. Kerem Tunçeri yaptığı açıklamada, "Son günlerde hiç tanımadığım bir kişiyle saçma detaylar uydurularak haber yapılması beni hem üzdü hem de yordu. Bu asılsız haberlere itibar edilmemesi ve geçirdiğimiz zor günlerde daha vicdanlı olunmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

17-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar