Ünlü Oyuncular Kırmızı Oda’nın Kadrosuna Katıldı

Ünlü Oyuncular Kırmızı Oda’nın Kadrosuna Katıldı
Tv 8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda’ya iki yeni oyuncu dahil oluyor. Dizide anlaşamayan sorunlu bir çifti canlandırmak için Pınar Deniz ve Gökhan Yıkılkan Kırmızı Oda’ya katılıyor.

Tv 8 ekranlarında bu sezon yayınlanmaya başlayan ve Cuma akşamları seyirciyle buluşan televizyon dizisi Kırmızı Oda her hafta seyirciye inanılmaz heyecanlı ve dramatik anlar yaşatıyor. Cuma akşamlarının sevilen dizisi aldığı reytinglerle her hafta gün birinciliğine ulaşırken dizide rol alan konuk oyuncularda seyircide heyecan yaratıyor. Dizide işlenen hikayeye göre her hafta ya da üç dört bölümde bir yeni oyuncular girerken seyirci de bu yeni hikayeler ve yeni oyuncularla heyecandan heyecana giriyor. Dizide son bölümlerde seyirci tarafından oldukça çok sevilen Boncuk, Kumru, Selvi Hanım gibi hikaye ve kahramanlarına son olarak geçtiğimiz hafta ünlü oyuncu Erkan Petekkaya Delikanlı Sadi hikayesi ile girmişti. Dizinin sevilen hikayesi olan Boncuk’un hikayesi ise hüzünlü bir şekilde sona ermişti. Şimdi ise diziye iki yeni oyuncuyla birlikte yeni bir hikaye başlıyor. Ünlü ve başarılı oyuncular Pınar deniz ve Gökhan Yıkılkan bu haftadan itibaren Kırmızı Oda’da rol alacak. İşte detaylar!

Kırmızı Oda’ya Yeni Oyuncular!

Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda’ya bu hafta iki yeni oyuncu dahil oluyor. Son olarak geçtiğimiz hafta mafya babasını Delikanlı Sadi karakteriyle ünlü oyuncu Erkan Petekkaya dahil olmuştu. Ancak dizinin son bölümünde Boncuk’un hikayesi ise sona ermişti. Şimdi Boncuk hikayesinin yerine yeni bir hikaye başlıyor. Dizide Pınar deniz Nazlı, Gökhan Yıkılkan ise Nazlı’nın eşi Recai karakterini canlandırıyor. Sorunlu bir çift olan ikilinin hikayesinde anlaşamayan çift sorunun çözümü için Doktor hanım’a başvuruyor. Yine heyecanlı bir hikaye olan çiftin hikayesinde rol alacak ünlü isimler ise seyircide oldukça heyecan yaratmış durumda.

Pınar Deniz Kimdir?

Ünlü ve güzel oyuncu Pınar Deniz 10 Kasım 1993 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimin ardından oyunculuk yapmaya başlayan Pınar deniz ilk olarak Sil Baştan adlı diziyle yapmıştır. Daha sonra pek çok yapımda rol alan güzel oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Sil Baştan, Beyaz Yalan, Vatanım sensin, Bir deli Rüzgar, Aşk 101, Menajerimi Ara, Aşk 102. Pınar deniz ve Gökhan Yıkılkan’ın yer alacağı Kırmızı Oda bu hafta Cuma akşamından itibaren Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

03-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar