Ünlü Sanatçı Selim Sesler’in Eşi Koronavirüsten Hayatını Kaybetti

Ünlü Sanatçı Selim Sesler’in Eşi Koronavirüsten Hayatını Kaybetti
Koronavirüs can almaya devam ediyor. 2014 yılında hayata veda eden klarnet ustası Selim Sesler’in eşi Nuran Sesler koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.

Koronavirüs tüm dünyada etkisini göstermeye ve can almaya devam ediyor. Ne yazık ki tüm çabalara, tedbirlere ve çalışmalara rağmen bu salgın dünya ülkelerinde ve ülkemizde bir türlü engellenemiyor ve hayatlara mal oluyor. Ve bu amansız salgın ünlü, meşhur, tanınmış, dinlemiyor. Bu salgın son günlerde aşılama çalışmasıyla önlenmeye çalışılsa da ne yazık ki tabir yerindeyse giderayak yine yapacağını yapıyor. Her gün onlarca insanın hayatını kaybettiği ülkemizde ünlü klarnet ustası merhum Selim Sesler’in eşi de bu hastalık sebebiyle hayatını kaybetti. Klarnet ustası Selim Sesler’in eşi Nuran Sesler 61 yaşında tedavi gördüğü hastanede koronavirüs sebebiyle hayata veda etti. Ünlü klarnet ustasının eşi bugün Edirne’nin Keşan ilçesinde toprağa verildi. İşte haberin detayları!

Koronavirüse Bir Can Daha!

Kalp yetmezliği sebebiyle 2014 yılında hayata veda eden klarnet ustası Selim Sesler’in eşi Nuran Sesler koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğü özel bir hastanede 61 yaşında hayatını kaybetti. İzmir’de yaşayan Nuran Sesler bir süre önce rahatsızlanarak hastaneye gitmiş ve yapılan koronavirüs testi pozitif çıkınca tedavi altına alınmıştı. Özel bir hastanede tedavisine devam edilen ünlü klarnet ustasının eşi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti. Nuran Sesler’in cenazesi bugün Edirne’nin Keşan İlçesindeki Enez Yolu Mezarlığında eşi Selim Sesler’in kabrinin yanında toprağa verildi. Nuran Sesler’in yakınlarının katıldığı cenazeden sonra merhumun yakınlarına taziyelerde bulunuldu. Bizde merhuma Allah’tan rahmet ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Selim Sesler Kimdir?

2014 yılında kalp yetmezli sebebiyle hayata veda eden ünlü klarnet ustası selim Sesler 1957 yılında Edirne’de dünyaya gelmiştir. Henüz çocuk yaşlarda köy dünlerinde, panayırlarda çalmaya başlamıştır. Çalışmalarını daha sonra profesyonel bir şekilde yapmaya başlayan usta isim pek çık albüm ve şarkıya imza atmıştır. Film müziklerinde de çalan usta klarnetçinin imza attığı pek çok eser bulunmaktadır. Bunlar arasında; Şu Karşıki Dağda Bir Fener Yanar, Bir Ah Çektim, Penceresi Yola Karşı, Saniye’m, Meşk Havası, Kasap Havası, Biber Yedim, Alay Bey… Usta isim kalp yetmezli sebebiyle 9 Mayıs 2014 tarihinde vefat etmiştir.

04-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar