Ünlü sanatçı Yılmaz Morgül hastaneye kaldırıldı

Ünlü sanatçı Yılmaz Morgül hastaneye kaldırıldı
Yılmaz Morgül’e 20223 yılı iyi gelmedi Yılbaşı gecesi çok sevdiği annesini kaybeden ünlü sanatçı yaşadığı üzüntüyü kaldırmadı ve hastaneye kaldırıldı

Yılbaşı gecesi annesini kaybeden ve o günden sonra kendini toparlayamayan ünlü sanatçı Yılmaz Morgül, yaşadığı üzüntü sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Sosyal medyaya bomba gibi düşen haberi sanatçının yakın arkadaşı Pelin Suade duyurdu. Yılmaz Morgül hayranları sanatçının sağlık durumunu merak ediyor. Yılmaz Morgül’ün hayatı ve sağlık durumu haberimizin detaylarında.

Ünlü sanatçı Yılmaz Morgül hastaneye kaldırıldı

58 yaşındaki sanatçı Yılmaz Morgül’e 20223 yılı iyi gelmedi. Yılbaşı gecesi çok sevdiği annesini kaybeden ünlü sanatçı bir ay geçesime rağmen annesizliğe alışamadı. Yaşadığı üzüntüyü daha fazla kaldırmayan Morgül bugün hastaneye kaldırıldı. Sosyal medyaya bomba gibi düşen haberi sanatçının Morgül'ün sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Pelin Suade şu ifadeleri kullandı: "Nazara geldi. Sabah saatlerinde hastaneye getirdim. Annesini kaybettiği için onun üzüntüsüyle kendisini yoğun çalışma temposuna verdi. O yüzden vücudu bitap düştü. Nazarlara geldi.”

Hastanede müşahede altında tutulan Yılmaz Morgül’ün sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Yılmaz Morgül Kimdir?

1964 İstanbul doğumlu Morgül, dönemin ünlü sanatçıları Feriha Tunceli ve Sözer Yaşmut'tan musiki dersleri aldı. Sahne hayatına 1988 yılında Adana'da başladı. Elveda İstanbul adlı ilk albümüyle tanınan Morgül, Zeki Müren'in seslendirdiği "Bahçevan" adlı parçayı yorumlamasıyla şöhrete ulaştı. Sesiyle Bülent Ersoy’a, görüntüsüyle Zeki Müren’e benzetildi. 1996 yılında cilt kanserine yakalanan sanatçı, tedavi için ABD’ye gitti. 7 yıllık uzun bir tedavi sonucu eski sağlığına kavuştu. 2016 yılında Ünlüler grubuyla katıldığı Survivor isimli yarışma programında ilk defa özel izin verilen yarışmacı oldu. Rising Star Türkiye adlı yarışmada jüri olan Yılmaz Morgül bir dönem de Gelinim Mutfakta programını sundu.

DİSKOGRAFİ

Elveda İstanbul (1995)

Aşık Olmak İstiyorum & Unutama Beni (1996)

Yılmaz Morgül II (1996)

Masum Yalanlar (1997)

Olduğum Gibiyim (2000)

Türk Sanat Müziği Klasikleri (2001)

Can Parçam (2003)

Cennet (2005)

Türk Sanat Müziği Klasikleri (2008) 2CD

Yılmaz Morgül (2010)

Yılmaz Morgül & Ayfer Er - Aşk Benden Sorulur (2013) Single

Yalnızlık Makamı (2015)

Yılmaz Morgül 2016 (2016)

30-01-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar