Ünlü Şarkıcı Nil Burak Seni Çok Bekledim Dizisinde

Ünlü Şarkıcı Nil Burak Seni Çok Bekledim Dizisinde
Star Tv ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen ve yeni başlayan dizilerden biri olan Seni Çok bekledim dizisinde sürpriz isim. Şarkıcı Nil Burak dizide rol alacak.

Star Tv ekranlarında henüz yeni başlayan dizilerden biri olan ve başrollerinde Özcan deniz, İrem Helvacıoğlu, Mustafa uğurlu, Yıldız Kültür, Caner şahin, İlhan şen ve Durul Bazan gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Seni Çok Bekledim dizisi bu hafta yayınlanacak bölümünde seyirciye bir sürprize hazırlanıyor. Büyük umutlarla yayına başlayan ancak henüz bekleneni veremeyen dizinin 26 Şubat akşamı yayınlanacak bölümüne bir zamanların meşhur şarkıcılarından biri olan Nil Burak konuk olacak. Özellikle Sende Başını Alıp Gitme adlı şarkısıyla hafızalarda yer edinen Nil Burak Seni Çok Bekledim ile 13 yıl aradan sonra seyircisine yeniden seslenebilecek. Dizinin takipçilerini heyecanlandıran bu gelişme ve dizinin yayınlanan fragmanı bir anda magazin ve sosyal medyada günden olurken seyirciler daha şimdiden heyecanla bölümü beklemeye başladılar.

Nil Burak 13 Yıl Aradan Sonra Hasret Giderecek!

Star Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Seni Çok Bekledim adlı dizinin 26 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak bölümünde bir zamanların ünlü şarkıcısı Nil Burak seyirciyle buluşacak. Yaklaşık 13 senedir ekranlarda yer almayan ünlü isim dizide bir sahnede en meşhur şarkılarından biri olan Sende Başını Alıp Gitme adlı parçasını seslendirecek. Ünlü isim kendisine diziyle ilgili sorulan soruya sahnelerden çok keyif aldığını söyleyerek cevap verdi. Ünlü isim Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun olduğu sahnelerde şarkı söyledi ve oldukça da keyifli anlar yaşadı. Şarkıcı çekilen sahnelerden çok keyif aldığını ve 13 yıl aradan sonra tekrar bir set ortamında olmaktan heyecan duyduğunu belirtti.

Nil Burak Kimdir?

Star Tv’nin 26 Şubat Cuma akşamı saat 20.00’da ekrana gelecek seni Çok bekledim adlı dizisinde 13 yıl aradan sonra yeniden ekranlara çıkan ünlü şarkıcı Nil Burak 27 Nisan 1948 yılında Kıbrıs Lefke ‘de dünyaya geldi. Asıl adı Pembe Nihal Munsif olan ünlü isim henüz ilk okul yıllarından itibaren sahneye ve müziğe olan ilgisi sebebiyle bu alana yönelen ünlü isim ilk olarak İstanbul’da Maksim Gazinolarında çalışmaya ve sahneye çıkmaya başlamıştır. Pembe Nihal Munsif’in adı Zeki Müren tarafından sahne adı olan Nil Burak ile değiştirilmiştir. Şarkıcının en çok bilinen parçası sende Başını Alıp Gitme adlı eserdir.

26-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar