Tarık Mengüç Neresini Sigortalattı?

Tarık Mengüç Neresini Sigortalattı?
Roman havalarıyla tanınan ve kendine has bir kitlesi olan ünlü şarkıcı Tarık Mengüç öyle bir yerini sigortalattı ki herkes şaştı kaldı.

Zaman zaman magazin basınında ünlülerle ilgili garip, sıra dışı, ilginç haberler okuruz. Bu haberlere kimi zaman şaşırır kimi zaman ise güler geçeriz. Ancak magazin basınında bu tür haberler her zaman dikkat çeker ve haber konusu olur. Ünlü şarkıcı Tarık Mengüç’le ilgili bugün magazin basınında ve sosyal medyada yer alan haber de tam da bu türden. Artık her şeyin sigortalanarak teminat ve garanti altına alındığı günümüzde ünlü, şarkıcı Tarık Mengüç’te öyle bir yerine sigorta yaptırdı ki okuyanlar ve duyanlar şaştı kaldı. Zaman zaman magazin basını ve sosyal medyada gündem olan ve kimi zamanda tartışmaların bir tarafı ya da odağında olan ünlü isim kendini garantiye almak için bir sigorta şirketine en değerli varlıklarından birini sesini sigortalattı. Ünlü şarkıcının sesini sigortalatması magazin basınında geniş şekilde yer aldı.

Sesini Sigortalattı

Roman havalarıyla tanınan ve şarkılarıyla pek çok insanın kalbinde yer edinen ünlü şarkıcılardan Tarık Mengüç bugün magazin basınında ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Ünlü isim geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet etti. Muhabirlerin sorularını cevaplayan Tarık Mengüç’ün söyledikleri bir anda gündem oldu. Ünlü isim yaptığı açıklamada “sesimle ilgili oluşabilecek risklere karşı ve sesimi kaybetmem durumunda yüklüce bir tazminat ödenecek. Bir prim bedeli ödüyorum. Sesimi kaybettiğim takdirde ömrümün sonuna kadar tüm ihtiyaçlarım ödenecek. Bu sigorta için bir miktar ödüyoruz ama bizde kalsın” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin sesini sigortalatmak için ne kadar prim ödediği ve sigortanın şartları hakkında ise bilgi edinilemedi.

Tiyatroya Başlıyor

Öbür taraftan şarkılarıyla ve özelikle seslendirdiği oyun havalarıyla müzik severlerin keyifle dinlediği şarkıcı bu günlerde yeni bir uğraşının da içine girmeye karar verdi. Şarkı söylemenin dışında şarkı sözü yazan ve besteler de yapan ünlü isim Tarık Mengüç oyunculuğa soyundu ve tiyatroya başladı. 50 yaşındaki şarkıcı muhabirlerle sohbetinde “Çiğdem Tunç beni tiyatroya itti. Bana sen çok yeteneklisin demesinden sonra bu kararı aldım” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin hangi oyunda yer aldığı ya da tiyatroda neler yaptığı ve planları ise henüz netlik kazanmadı. Zaman zaman dizi filmlerde yer alan ünlü ismin bu son gelişmeden sonra daha sık olarak dizilerde rol alabileceği konuşulmaya başlandı.

24-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar