Ünlü Şarkıcı Zerrin Özer’in Büyük Değişimi

Ünlü Şarkıcı Zerrin Özer’in Büyük Değişimi
Ünlü sanatçı Zerrin Özer öyle bir imaj değişikliğine gitti ki görenler onun Zerrin Özer olduğunu anlayamadı. İşte ünlü ismin herkesi şoke eden değişiminin nedeni

Ünlülerin zaman zaman yaptıkları değişimler magazin basınında ve sosyal medyada olay oluyor. Zaman zaman yapılan estetik operasyonlarla ya da başka şekillerde yapılan fiziksel değişimler bir anda bu ünlü isimleri gündem haline getirirken bu ünlülerin neden ve nasıl bu hale geldiği de merak konusu oluyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hayvan severlerin öfkesini üzerine çeken ünlü isim Zerrin Özer’i görenler de bu değişime şahit oldular ve ünlü sanatçının nasıl ve neden bu şekilde bir fiziksel değişme gittiğini anlamadılar. Bambaşka biri haline gelen ve görenlerin asla tanımadığı 63 yaşındaki ünlü isim bu değişiklikle bir anda sosyal medyanın ve magazin basınının da gündemine girmeyi başardı. Ünlü ismin neden böyle göründüğünü merak edenler ise gerçeği bir süre sora öğrendi.

Klip İçin Değişti

Ünlü sanatçı, yılların şarkıcısı 63 yaşındaki ünlü isim Zerrin Özer öyle bir değişime gitti ki görenler adeta şoke oldu ve ünlü ismi tanımakta zorlandı. 63 yaşındaki sanatçı Zerrin Özer yeni klibinin çekimleri için imaj değişikliğine gitti. Ancak bu imaj değişikliği öyle sıradan olmadı ve ünlü ismi bir anda bambaşka biri haline getirdi. Ünlü ismi görenler onun Zerrin Özer olduğuna inanamazken yine ünlü isim Seda Sayan’ın yorumları da dikkat çekti. Zerrin Özer yeni klibi için imaj değişikliğine giderken sosyal medya hesabından da bir paylaşımda bundu. Ünlü sanatçı paylaşımında “canlarım, canım dostum, kıymetlim ve çok başarılım. Gururum Fatih Sarıkaya. Tüm ekibiyle hem eğlendik hem de klip çekimine hazırlık yaptık. Yahu biz şahaneyiz” ifadelerini kullandı. Bu mesajın altına ünlü Seda Sayan ise “Güzelim benim maşallah sana” notunu düştü. Ünlü ismin bu halini görenler estetik mi yoksa photoshop mu olduğuna bir türlü karar veremedi.

Hayvan Severleri Kızdırmıştı

Geçtiğimiz aylarda yaptığı bir programda gençlik zamanlarında tecavüze uğradığını anlatan Zerrin Özer geçen günde sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmış ve paylaşımında “ben geçmişimi dürdüm büktüm çöpe attım. Çöpü karıştırmak köpeklerin işidir” ifadelerini kullanmıştı. Bu paylaşım sonrasında pek çok hayvan sever ünlü isme serzenişlerini dile getirmiş ve bunun üzerine de ünlü isim paylaşımındaki ifadelerden dolayı yeni bir paylaşım yaparak özür dilemişti.

31-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar