Sözcü Tv’nin açılışı neden ertelendi?

Sözcü Tv’nin açılışı neden ertelendi?
Ülkemizin muhalif duruşuyla ünlenen Sözcü grubuna ait Sözcü Tv'nin açılışı ertelendi. İzleyici merak ediyor, Sözcü Tv’nin açılışı neden ertelendi?

Ülkemizin muhalif duruşuyla ünlenen Sözcü grubuna ait Sözcü Tv açılış için gün sayıyor. Mustafa Çetin’in genel yayın yönetmen olduğu ve Uğur Dündar, Yılmaz Özdil, Nevşin Mengü, Turgut Erat gibi usta isimlerin yer alacağı Sözcü Tv'nin açılış tarihinin ertelendiği ortaya çıktı. İzleyici merak ediyor, Sözcü Tv’nin açılışı neden ertelendi? Sözcü Tv’nin ne zaman açılacağı belli mi? Bu ve daha fazlasının cevabı haberimizde. Şimdi detaylar

Sözcü Tv’nin açılışı neden ertelendi?

Genel Yayın Yönetmenliğini Mustafa Çetin’in, Program müdürlüğünü ise Şule Bekiroğlu'nun yürüteceği Sözcü Tv uzun süredir açılmayı bekliyor. Hazırlıkları tamamlanan ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yayın hayatına başlaması planlanan Sözcü Tv’nin açılışı Coronavirüs tedbirleri mucibince yönetim tarafından belirsiz bir tarihe ertelendi.

O bir muhalif kanal!

Sözcü gazetesinin bir televizyon kanalına dönüşeceği uzun süredir konuşuluyordu. Hatta bu amaç için Sivas’ta yayın yapan yerel medya kuruluş SRT’nin satın alındığı haberini canlitv takipçileri için paylaşmıştık. Türk medyasının duayen ismi Uğur Dündar ile Halk Arenası programı da Sözcü TV'de yayınlanmak için bekliyor. Sözcü Tv’nin açılışının bir müddet ertelendiği söylenen haberde açılışın ne zaman olacağı belirtilmedi. Canlitv olarak gelişmeleri takipçilerimize duyuracağız.

Uğur Dündar ile Halk Arenası

Usta gazeteci Uğur Dündar, kendi adıyla özdeşleşen programı Halk Arenası’nı 23 Mayıs perşembe günü Sözcü Tv’de ekranlara getirecek. Elbette işler yolunda giderse. Ancak bunun gerçekleşmesi için ilk önce Sözcü Tv’nin açılması gerekiyor. Coronavirüs tehditinden dolayı açılışı ertelenen Sözcü Tv, 23 Mayıs 2020 tarihinden önce açılabilirse Uğur Dündar ile Halk Arenası da ekranlara gelebilecek.

Sözcü Tv Nasıl İzlenir?

Sözcü Tv, Sözcü gazetesinin internet ve sosyal medyadan hesaplarından yayın yapan TV kanalı. Coronavirüs yüzünden açılışı ertelenen Sözcü Tv halen Youtube, Instagram, Twitter ve Youtube'dan yayın yapıyor. Sözcü'nün YouTube, Facebook, Twitter, İnstagram ve Dailymotion hesaplarından yayınlarını takip edebileceğiniz linkleri aşağıda bulabilirsiniz.

YouTube: https://www.youtube.com/c/SozcuTr

Facebook: https://www.facebook.com/sozcugazetesi/

Twitter: https://twitter.com/gazetesozcu

İnstagram: https://www.instagram.com/sozcucomtr/

Uğur Dündar Kimdir?

1943 İstanbul doğumlu Duayen gazeteci İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Enstitüsü mezunudur. 1970 yılında TRT tarafından açılan bir sınavı kazanarak yapımcı sıfatıyla göreve başladı. Üstelik bu görev ona Resmî Gazete yazarı olmasının da önünü açtı. Birleşik Krallık'ta BBC'nin "Televizyonda Yapım-Yönetim" kursuna katılan Dündar, Türkiye'ye dönerek TRT'de yapımcı, yönetmen ve sunucu olarak birçok programa imza attı. Özel televizyonların başlamasıyla 19 yıl çalıştığı TRT’den ayrılarak özel televizyonlarda program sunmaya devam etti. Aynı zamanda Hürriyet yazarı olan Uğur Dündar, Türkiye'de araştırmacı televizyon gazeteciliğini başlatan kişidir.

30-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar