Usta Oyuncu Ayla Karaca Koronavirüs Sebebiyle Hayatını Kaybetti!

Usta Oyuncu Ayla Karaca Koronavirüs Sebebiyle Hayatını Kaybetti!
Koronavirüs ünlü bir ismin daha hayata veda etmesine sebep oldu. Yabancı Damat Dizisinin Heleni’si Ayla Karaca koronavirüs sebebiyle 87 yaşında hayata veda etti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve yüz binlerce insanın canına mal olan koronavirüs salgını ne yazık ki can almaya devam ediyor. Her gün binlerce insanın hayatını kaybettiği koronavirüs sebebiyle ülkemizde ünlü bir isim daha hayata veda etti. Usta oyuncu Ayla Karaca yakalandığı koronavirüsü atlatamayarak 87 yaşında hayata veda etti. Oyuncu ve sanat dünyasında adeta bir şok etkisi yaratan bu vefat haberi usta oyuncunun yakın çevresinde de büyük üzüntüye sebep oldu. geçtiğimiz günlerde koronavirüs testi pozitif çıkan ve durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırılan usta oyuncu Ayla Karaca uzun süredir bakım evinde hayatını sürdürüyordu. Oyuncunun hayatını kaybettiğini ise şarkıcı Onur Akay sosyal medya hesabından duyurdu. İşte haberin detayları!

Ayla Karaca Koronavirüse Yenik Düştü

Ülkemiz koronavürüs sebebiyle her gün yüzlerce insanını kaybediyor. Alınan tüm önlemlere rağmen bu ölümlerim önüne ne yazık ki geçilemiyor. Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan usta oyuncu Ayla Karaca’da ne yazık ki bu salgından kurtulamayarak hayata veda etti. 87 yaşında olan ve bir bakım evinde yaşayan oyuncunun koronavirüs sebebiyle hayatını kaybettiğini Onur Akay duyurdu. Onur Akay sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda “Yabancı damat dizisinde Eleni karakterini canlandıran Ayla Karaca koronavirüs nedeni ile vefat etti. Ayla Karaca 17 Mart Çarşamba günü İzmir’de 87 yaşında vefat etti. Asıl adı Atina Miloharakti olan Ayla Karaca uzun zamandır bakım evinde kalıyordu. Karaca’nın cenazesi yarın saat 12.00’da uzunçayır Rum Ortadoks Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verilecek” ifadelerini kullandı.

Ayla Karaca Kimdir?

Koronavirüs sebebiyle 87 yaşında hayata veda eden usta oyuncu Ayla Karaca 1933 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Oyuncu ilk olarak henüz 12 yaşında oyunculuğa başladı. Usta isim seslendirdiği bir Rumca şarkı ile kendini herkese tanıttı. Usta oyuncu ilk filmi olan Ayşe’nin Duası’nı 1949 yılında çekti. Usta oyuncu 1950 yılında evlendiği Özen Sermet sonrası yunculuğu bırakarak Amerika’ya yerleşti. Uzun yıllar sonra yenşden oyunculuğa dönen Ayla Karaca pek çok film ve dizide rol aldı. Özellikle Yabancı damat dizisinde canlandırdığı Eleni karakteri ile her kesim tarafından tanındı. Usta oyuncu son dönemlerde Neşeli Günler, Sevda Rüzgarları, Yabancı damat ve Aşk Bir hayal adlı yapımlarda rol aldı. Bizde usta oyuncunun kaybından dolayı yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

21-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar