Usta Haberci Uğur Dündar Tv 100'le Ekranlara Dönüyor

Usta Haberci Uğur Dündar Tv 100'le Ekranlara Dönüyor
Bir döneme damgasını vuran ve yaptığı program ve haberlerle gündemi belirleyen ünlü haberci ve gazetecilerden Uğur Dündar tv 100 ile yeniden ekranlara dönüyor.

Bir dönemin en ünlü gazeteci ve televizyoncularından olan ve yaptığı programlarla gündemi belirleyen ünlü isim Uğur Dündar uzun süredir ekranlardan uzak duruyordu. Türk televizyon tarihinde sayısız başarılı yapıma imza atan ve özellikle haber programlarıyla dikkatleri çeken duayen gazeteci aynı zamanda köşe yazılarıyla da gündemin belirleyicileri arasında yer alıyordu. Ekranlardan uzak kalan ünlü isim yeniden ekranlara dönme niyetini geçtiğimiz aylarda dile getirmişti ve bu durum sektörde heyecan yaratmıştı. Son gelişmeler ışığında ünlü isim Uğur Dündar’ın yeniden ekranlara çıkacağı televizyon kanalı ve hazırlayacağı programın detayları belli oldu. Ünlü isim bir gazetede yer alan söyleşisinde hangi kanalla anlaştığını açıkladı.

Tv 100’le Dönüyor

Yeniden ekranlara dönme konusunda karar alan ve bu kararıyla heyecan uyandıran duayen gazeteci ve haberci Uğur Dündar’ın ekranlara çıkacağı kanal belli oldu. Ünlü isim bir gazeteye verdiği demeçte tv 100 ile el sıkıştığını ve burada bir program hazırlayacağını belirtti. Uğur Dündar “tv 100 teknolojik alt yapısı, yayın çizgisi ve modern stüdyoları ile iddialı bir kurum” ifadelerini kullandı. Ünlü gazetecinin tv 100 ekranlarında yeniden ekrana dönecek olan Uğur Dündar, Uğur Dündar’ın haftanın Panoraması adlı programı yapacağı öğrenildi. Güncel ve siyasi gelişmeleri programında değerlendirecek olan ünlü ismin programına ayrıca siyasi liderleri de konuk edeceği öğrenildi. 7 Ocak 2023 tarihinden itibaren hafta da bir ekrana gelecek olan program Cumartesi günleri saat 22.00’da seyirciyle buluşacak.

Uğur Dündar’ın Hayatından Kesitler

Televizyon haberciliğinin ünlü isimlerinden olan İsmail Uğur Dündar 28 Ağustos 1943 yılında İstanbul Silivri’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Enstitüsü’nden mezun olmuştur. Okuldan sonra TRT’de habercilik yapmaya başlayan Uğur Dündar özel kanalların açılmasıyla birlikte Show Tv’de çalışmaya başlamıştır. Türkiye’de araşrırmacı televizyon gazeteciliğini başlatan isim olan uğur Dündar daha sonra 1995 yılında kanal D’ye geçmiştir. Daha sonra sırasıyla yeniden Show Tv, Star Tv, Atv, Kanal D ve CNN Türk’te görevler üstlenmiştir. Aybı zamanda Sabah, Star ve Hürriyet gazetelerinde çalışmıştır. Bugüne kadar pek çok program yapan ünlü ismin hazırladığı başlıca programlar şunlardır.

·         Yaşadığımız Günler

·         Vatandaş Soruyor

·         Arena (Kanal D – Atv – CNN Türk – Star Tv – Show Tv)

·         Seçim Arenası (Kanal D – CNN Türk – Star Tv)

·         Uğur Dündar’la seçim 2007

·         Uğur Dündar’la Star Haber

·         Uğur Dündar’la Seçim 2009

·         Uğur Dündar’la Kanal D Haber

·         Demokrasi Arenası Tele 1

02-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar