Uğur Dündar rapçi Khontkar'a tepki gösterdi!

Uğur Dündar rapçi Khontkar'a tepki gösterdi!
Gazeteci Uğur Dündar, rapçi Khontkar'a Twitter üzerinden tepki gösterdi. İkili arasında geçen diyalog herkesin dikkatini çekti.

Duayen gazeteci Uğur Dündar ile son dönemde Türkçe rap müziğe damgasını vuran Khontkar arasında ilginç bir olay yaşandı. Twitter'da Barry Allen rumuzuyla bulunan Khontkar'ın profil fotoğrafında Uğur Dündar'ın fotoğrafı yer alıyordu. Fotoğrafta Khontkar'ın pembe saçı ve dövmesi fotoşop ile Uğur Dündar'ın yüzüne eklenmişti. Bu durumu fark eden Uğur Dündar harekete geçti. Uğur Dündar ve Khontkar arasında geçen diyalog sosyal medyada çok konuşuldu.

Uğur Dündar'dan Khontkar'a: Sizi uyarıyorum...

Khontkar mahlasıyla bilinen Onur Dinç yeni şarkısının tanıtımını yapan bir tweet attı. Uğur Dündar da bu tweetin altında Khontkar'a tepkili bir şekilde profil fotoğrafını değiştirmesini söyledi. Uğur Dündar tweetinde "İzin almadan ve fotoşop yaparak saygısızca kullandığınız fotoğrafımı kaldırmanız konusunda sizi uyarıyorum" ifadelerini kullandı.

Bu tweete Khontkar'ın cevabı ise "Üstat amacım sana saygısızlık yapmak değildi. İnternette arkadaşlar yapmışlar "mizah" babında. Benim de hoşuma gitti kullandım. Yoksa kendi kendime ürettiğim bir şey değil. Saygılar, sevgiler." oldu. Hemen akabinde profil fotoğrafını değiştirdi.

Khontkar (Onur Dinç) kimdir?

Khontkar mahlasını kullanan Onur Dinç 24 Temmuz 1991 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Oldukça genç yaşlardan itibaren rap müziğe ilgisi bulunan çok geçmeden bu alanda kariyer yapmaya karar verdi. Khontkar 2008 yılında rapçilik macerasına başladı. Önceleri Barry Allen, Redbully ve Flash gibi mahlaslar kullandı. Türkiye'de trap müziğin ilk temsilcilerinden oldu. 2009 yılında Redkeys Music adında bir plak şirketi kurdu. Başlarda küçük kitlelere müzik yapan Khontkar trap müziğin popülerlik kazanmasıyla büyük bir üne sahip oldu. Yayınladığı onlarca tekli milyonlarca dinleyici tarafından dinlendi. 2015 yılında ilk stüdyo albümü olan 10 şarkılık NOBODI albümünü yayınladı. 2018 yılında ise ikinci stüdyo albümü olan 12 şarkılık 100 albümünü yayınladı. Ünlü rapçi müziğinin yanı sıra yaşadıklarıyla da gündeme geliyor. 2018 yılında Khontkar'ın evine narkotik ekipleri baskında bulundu. Evde uyuşturucu maddelere rastlandığı ifade edildi. Khontkar'a uyuşturucuya özendirme ve kullanma suçlarından dava açıldı. Davaya istinaden görülen duruşmada Onur Dinç'e 'uyuşturucuya özendirme ve bulundurma' suçlarından 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. 

25-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar