Fox TV'nin yeni dizisi El Kızı'nın kadrosuna 3 yeni isim

Fox TV'nin yeni dizisi El Kızı'nın kadrosuna  3 yeni isim
Fox TV ekranlarına yeni bir soluk getirecek yeni dizi El Kızı'nın kadrosu gitgide tamamlanıyor. İşte yeni dizi El Kızı'nın kadrosuna katılan o 3 isim..

Televizyon dünyası yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Birbirinden güzel diziler ve programlar ile başarıyı yakalamak isteyen kanallar dur durak bilmeden çalışıyor. Yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanan kanalların başında da Fox TV yer alıyor. Yapımcılığını NTC Medya’nın üstlendiği El Kızı dizisi de bu zorlu rekabete hazırlanan diziler arasında. Büyük vaadlerle ekran hayatına başlamayı hedefleyen dizinin kadrosu yavaş yavaş tamamlanırken, kadroya giren son 3 isim gündeme bomba gibi oturdu. Peki Fox TV ekranlarının en yeni dizisi olmaya hazırlanan El Kızı'nın kadrosunda hangi isimler yer alıyor? Kadroya katılan 3 yeni isim kim?

Feride Katan'ın yönetmen koltuğunda olduğu El Kızı dizisinin çekimleri çok yakın bir zaman içinde Muğla'da başlayacak. Yeni sezona damga vurması beklenen dizinin başrollerini ise Sevda Erginci ve İbrahim Ege Şaşmaz canlandıracak. Son zamanların popüler isimler Sevda Erginci'nin bir araya gelmesi izleyicileri meraklandırdı. Başrollerini Sevda Erginci ve İbrahim Ege Şaşmaz'a Perihan Savaş, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Çağla Şimşek ve Pelinsu Çileli gibi birbirinden başarılı isimler eşlik edecek. Bu bilinen isimlere ek 3 yeni isim daha eklendi. Televizyon dünyasını yakından takip eden başarılı gazeteci Birsen Altuntaş, kadroya eklenen yeni isimleri paylaştı. İşte gazeteci Birsen Altuntaş'ın açıkladığı o isimler..

El Kızı'na 3 bomba isim

Fox TV'nin çok yakında hazırlıklarına başlayacağı El Kızı dizisi efsane kadrosu ile dikkatleri üzerine çekti. Başrollerinde Sevda Erginci, İbrahim Ege Şaşmaz, Perihan Savaş, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Çağla Şimşek ve Pelinsu Çileli'nin olduğu kadroya başarılı oyunculukları ile dikkat çeken Nur Yazar, Münir Can Cindoruk ve Macit Koper'de dahil oldu. Macit Koper, Ramo dizisinde canlandırdığı Durdu Baba karakteri ile çok sevilmişti. Oyuncunun bu dizide de üstün bir başarı göstereceği bilenenler arasında. El Kızı'na Macit Koper'in yanı sıra Aşk ve Mavi dizisindeki Fatma karakterine hayat veren Nur Yazar'da dahil oldu. Sevdim Seni Bir Kere isimli dizide rol aldıktan sonra 3 yıldır ekranlarda gözükmeyen Nur Yazar, bu dizi ile ekranlara yeniden merhaba diyecek. Diziye katılan son isim ise Caner Cindoruk'un 30 yaşındaki kardeşi Münir Can Cindoruk oldu. Münir Can Cindoruk daha önce Bir Şey Değilim, Ankara Yazı, Tuhaf Zamanlar, Not Defteri,  Babalar Ve Evlatlar, İnsan Aldandı, Kolej Günlüğü, Kelebek gibi yapımlarda rol aldı.

14-08-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler