Uyanış: Büyük Selçuklu 27. Bölüm izle

Uyanış: Büyük Selçuklu 27. Bölüm izle
Kardeşi Tekiş'i alt eden Melikşah, iktidardaki gücünü pekiştirir. Başulu'yu kaçıran Hasan Sabbah, karşılığında Sencer'den ne istiyor?

Emre Konuk’un senaryosunu ve yönetmenliğini yaptığı Uyanış: Büyük Selçuklu TRT1 ekranlarındaki yolculuğuna devam ediyor. Her pazartesi reyting şampiyonluğunu kimseye kaptırmayan Uyanış: Büyük Selçuklu 27. Bölümünde kendisine isyan eden kardeşi Tekiş’i teke tek mücadele yenen Melikşah, taht mücadelesini kazanır ve Tekiş’i kör ettirir. Kardeşini öldürmeyerek merhamet eden Melikşah artık daha da güçlüdür. Hasan Sabbah tarafından ağır yaralanan Livya, daldığı ölüm uykusundan uyanarak Efruz’un ve Faysal’ın gerçek yüzlerini ortaya çıkarır. Babası İlteber’in Bâtınilerce öldürüldüğünü öğrenen Turna ne yapacak? Başulu’yu kaçıran Hasan Sabbah, onu Melikşah’a karşı koz olarak kullanırken geri vermek için Sencer’e nasıl bir teklif getirecek? Sultan Melikşah tarafından Şelemzar Emiri tayin edilen Tapar’ı büyük bir sürprizin beklediği Uyanış: Büyük Selçuklu 27. Bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Uyanış: Büyük Selçuklu 27.Bölüm İzle

Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Mehmet Özgür ve Gürkan Uygun’un başrollerini paylaştığı Uyanış: Büyük Selçuklu 20. Bölümüyle TRT1’de ekrana geliyor. Sevda Erginci, Cemal Toktaş, Osman Sonant, Leyla Feray, İlker Kızmaz, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Murat Garipağaoğlu ve Erdem Akakçe’nin de görev yaptığı “Uyanış: Büyük Selçuklu” 27. Yeni bölümde Tekiş ile girdiği savaşı kazanan Melikşah, kendisine yalvaran kardeşini bağışlar ancak bir daha isyan etmemesi için onu kör ettirir?

Livya ölüm uykusundan uyanıyor

Kınık Obası’nda Efruz’u fark eden Livya, Hasan Sabbah tarafından ağır yaralanmıştı. Daldığı ölüm uykusundan uyanan Livya, Efruz’un ve Faysal’ın Batıni casusu olduğunu söyleyerek Turna’yı uyarır. Babası İlteber’in Batınilerce öldürüldüğünü öğrenen Turna intikamını alabilecek mi?

Tapar’ı bekleyen büyük sürpriz

Sencer’in Melikşah’ın kayıp oğlu sırrını öğrenen Hasan Sabbah, Başulu’yu kaçırır. Başulu’yu tutsak eden Hasan Sabbah, onu almaya gelen Sencer’e Başulu’ya karşılık mühim bir şey ister. Sencer teklifi kabul edecek mi yoksa anasını Sabbah’ın esaretine mi bırakacak? Emir olmayı isteyen Tapar, emeline ulaşır ve emir olacağını öğrenir. Sultan Melikşah tarafından Şelemzar Emiri tayin edilen Tapar’ı bekleyen sürprizin yer aldığı Uyanış: Büyük Selçuklu 27. Son bölüm 5 Nisan Pazartesi saat 20.00’de TRT1’de. Keyifli seyirler.

05-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar