Uyanış: Büyük Selçuklu 34.Bölüm İzle

Uyanış: Büyük Selçuklu 34.Bölüm İzle
18 dakikalık rekor savaş sahnesiyle Türk televizyonculuğunda bir ilki gerçekleştirecek Uyanış: Büyük Selçuklu34. final bölümü 31 Mayıs akşamı TRT1 ekranlarında.

Diriliş, Payitaht gibi tarihi dönem yapımlarıyla rakiplerinin bir adım önünde olan TRT1’in pazartesi akşamlarına damga vuran Uyanış: Büyük Selçuklu 34. Final bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Büyük Selçuklu Devleti’nin dünyaya yayılış ve adaletle hükmedişini anlatan Uyanış: Büyük Selçuklu 34. yeni bölümde Sabbah ve Mitras, Baturalp ve Başulu ile birlikte Sencer ve Tapar’ı da tuzağa düşürüyor.  Selçukluya son darbeyi vurmayı hedefleyen Sabbah ve Mitras,  Melikşah’ın yıldırım planıyla yara alırken Melikşah, fitneden kurtulabilecek mi? Kardeşi Başulu’yu Kıpçak Diyarı’na götürmek isteyen Baturalp, yaşadığı tuzağa rağmen davasında ısrarcı olurken Melikşah ile yüzleşiyor. Sarayda daima gizli planlar yapan Terken ile Tacülmülk’ü baskın vererek yakalayan Zübeyde Hatun, durumu Melikşah’a iletirken padişahın tavrı ne olacak? Kuvel Kalesi fethinin ardından son bir görev için Nizamülmülk’le yola koyulmak isteyen Melikşah’ın yepyeni bir sayfa açtığı Uyanış: Büyük Selçuklu 34. Bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Uyanış: Büyük Selçuklu 34.Bölüm İzle

Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Mehmet Özgür, Gürkan Uygun ve Hatice Şendil’in başrollerinde yer aldığı TRT1 dizisi Uyanış, 31 Mayıs akşamı final bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Emre Konuk’un yönetmen koltuğuna oturduğu Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Sevda Erginci, Cemal Toktaş, Osman Sonant, Leyla Feray, İlker Kızmaz, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Murat Garipağaoğlu ve Erdem Akakçe gibi usta oyuncular da görev yapıyor.

Rekor uzunlukta savaş sahnesi çekildi

Sabbah ve Mitras’ın oyunu sonucu Baturalp, Başulu ile birlikte Sencer ve Tapar’ı da tuzağa düşürmüştü. Selçuklulara son büyük darbeyi vurabileceğini zanneden Sabbah ve Mitras, karşılarına aniden çıkan Melikşah’ı görünce ne yapacaklarını şaşırır. İki taraf arasında yaşanacak büyük mücadelede taraflar yara alırken Melikşah, sonunda Sabbah ve Mitras’ı ortadan kaldırmayı başarabilecek midir? 31 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelecek Uyanış: Büyük Selçuklu 34. Son bölümde şimdiye kadar çekilen en uzun savaş sahnesi geceye damga vuracak. Toplam 18 dakika sürecek savaş sahneleri izleyiciyi derinden etkilerken savaş sonunda kim galip gelecek?

Terken ve Tacülmülk basılıyor

Ablası Başulu’yu Kıpçak Diyarı’na götürmek isteyen Baturalp, askerlerini düştüğü tuzağı bahane ederek Melikşah’a savaş ilanı eder. Melikşah, Batural ile yüzleşirken ablası Başulu’yu ısrarla isteyen Baturalp’e karşı Melikşah, Başulu’yu verecek mi?

Terken’in Karahanlı askerlerini çağırttığını öğrenen Zübeyde Hatun bir ani baskınla Terken ile Tacülmülk’ü bir arada yakalar. Durumdan haberdar edilen Melikşah, Terken ile Tacülmülk’ün bu gizli planı karşısında aldığı kararın yer aldığı Uyanış: Büyük Selçuklu 34. Final bölümü 31 Mayıs Pazartesi saat 20.00’de TRT1’de. Keyifli seyirler.

31-05-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar