Uyanış: Büyük Selçuklu 6. bölüm izle

Uyanış: Büyük Selçuklu 6. bölüm izle
Uyanış: Büyük Selçuklu 6. bölüm izle; TRT 1 ekranlarının tarihi dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin 2 Kasım Pazartesi ekrana gelen 6. bölümünü tek parça ve full HD izle.

Uyanış: Büyük Selçuklu 6. bölüm izle; Akli Film imzası taşıyan ve TRT 1'den ekrana gelen Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi 2 Kasım Pazartesi akşamı yeni bölüm ile ekrana geliyor. Son bölüm, tek parça ve full HD olarak bu sayfada yer alıyor. Batıniler tarafından casus olarak mimlenen Sencer, kendini kurtarabilmek için yapmak istemediği bir şeyi yapmaya zorlanır. Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü milyonlar tarafından heyecanla bekleniyor. Uyanış: Büyük Selçuklu izleyicileri internette "Uyanış: Büyük Selçuklu 6. bölüm izle" gibi aramalar yapıyor. Uyanış: Büyük Selçuklu 6. bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Uyanış: Büyük Selçuklu 6. bölüm izle

Batıniler, devlete zarar vermek için binbir yol denemektedir. Sencer, onların devleti yıkma faaliyetlerini sona erdirmek için büyük bir fırsat yakalar. Ancak önünde aşması gereken son bir basamak kalmıştır. Devlete yönelik iftiraları halkın nazarından sona erdirmeyi başaran Gazali'yi öldürme emrini alır. Hemen harekete geçen Sencer, suikastin gerçekleşeceğine dair Nizamümülk'ü bilgilendirmeye çalışır. Turna'ya bir ilaç şişesi gönderir ve ilaç şişesinde bulunan notu görerek Nizamümülk'e ulaştırmasını umar. En sonunda suikast gerçekleşir ve Nizamümülk ile birlikte olan Gazali'yi tatar yayıyla kalbinden vurur. Ağır bir yara alan Gazali sağ salim kurtulabilecek midir? Gazali bir ölüm kalım savaşı verirken Sencer, Gazali'yi okla vurmasının ardından casus olduğuyla ilgili konuşan herkesi susturur. Tüm bu şüpheleri yok eden Sencer, Başdai İbn-i Attaş ile yüzyüze görüşme fırsatı yakalar. Böylece onun gizli kimliğini deşifre edip kutsal emanetleri geri getirmek için devlete ve Melikşah'a verdiği sözü tutmaya çalışacaktır. Ebukalsım ise bir evlilikle büyük bir husumeti tatlıya bağlamak ister. Elçin ile evlenme isteğini Melikşah'a iletir peki Melikşah bu isteği nasıl karşılayacak? Elçin'in amacı ise Melikşah'ın elinde tutsak olan ağabeyini kurtarmaktır. Elçin bu amaç için nasıl bir yol izleyecek? 

Uyanış: Büyük Selçuklu oyuncu kadrosu

Merak uyandıran Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Buğra Gülsoy, Gürkan Uygun, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci, Mehmet Özgür, Ekin Koç, Cemal Toktaş, İlker Kızmaz, Osman Sonant gibi isilmler rol alıyor. Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin 6. bölümü bu akşam saat 20:00'da TRT 1'den ekrana gelecek.

02-11-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar