Uyanış: Büyük Selçuklu 7. bölüm izle!

Uyanış: Büyük Selçuklu 7. bölüm izle!
Uyanış: Büyük Selçuklu 7. bölüm izle; TRT 1 ekranlarının tarihi dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin 9 Kasım Pazartesi ekrana gelen 7. bölümünü tek parça ve full HD izle.

Uyanış: Büyük Selçuklu 7. bölüm izle; Akli Film imzası taşıyan ve TRT 1'den ekrana gelen Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi 9 Kasım Pazartesi akşamı yeni bölüm ile ekrana geliyor. Son bölümtek parça vefull HD olarak bu sayfada yer alıyor. Batıniler tarafından casus olarak mimlenen Sencer, kendini kurtarabilmek için yapmak istemediği bir şeyi yapmaya zorlanır. Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü milyonlar tarafından heyecanla bekleniyor. Uyanış: Büyük Selçuklu izleyicileri internette "Uyanış: Büyük Selçuklu 7. bölüm izle" gibi aramalar yapıyor. Uyanış: Büyük Selçuklu 7. bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Uyanış: Büyük Selçuklu 7. bölüm İzle!

Uyanış: Büyük Selçuklu 7. bölüm izle! Trt1 ekranlarının tarih kokan ve Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde çekilen Uyanış: Büyük Selçuklu'da bu akşam Sencer Melikşaha verdiği sözü tutuyor. Sencer isteği üzerine Batınilerin kirli yüzünü ortaya çıkarır ve onların kutsal emanetlerine el koyar. bunların yanında bir de Behram'ı esir alır. Fakat esir'i Melikşah'a götüürür iken yolda yorgos'un adamları tarafından pusuya düşürülür ve kardeşinin acısını sindiremeyen Yorgos Sencer'i uçurumdan aşağı atar. Bu düşüşten ağır yara alan Sencer bulunabilecek mi? bulunsa bile sağ çıkabilecek midir? 

Melikşah ise, Elçin'i cezalandırır. Çünkü Elçin abisini kurtarmak ister. Bunun için harekete geçeceği sırada Terken'in oyununa kurban olur. Abisini bulacağını sanır iken Melikşah'ın yanına vardığını farkedince yolundan dönemez ve cezasına razı olmak zorundadır. Peki Melikşah Elçin'i ve Elçin'i oyuna getirerek Melikşah'a haber verdiği için Terken'i nasıl cezalandırır?

Nizamülmülk ise Hasan sabah'ın ihanetini öğrenemek üzeredir. Hasan Sabah Hayyam'ın evine girmiş Gazali bulabilmek içinse o evi yakmıştır. Evde bıraktığı not Hasan Sabah'ın sonu mu olacak? Ve Nizamülmük Sencer'in kara haberini alınca Melikşah'a o bağrını hergün kızgın demirler ile dağlayan sırrını söylecek mi? MErak edilen herşey bu akşam yeni bölüm ile TRT 1'de. Uyanış Büyük Selçuklu 7. Bölüm İzlemek ve ayrıntılardan haberdar olmak için bizi takip edin. 

İyi Seyirler. . . 

 

 

09-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar