Uyanış Büyük Selçuklu 8. Bölüm Canlı İzle!

Uyanış Büyük Selçuklu 8. Bölüm Canlı İzle!
Sencer'in canını kurtarmak için kırsala çıkan Turna'yı Yorgos'un elinden kim kurtaracak? Uyanış Büyük Selçuklu 8. Bölüm Canlı İzlemek için detaylar haberimizde!

Uyanış: Büyük Selçuklu 8. bölüm izle; Akli Film imzası taşıyan ve TRT 1'den ekrana gelen Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi 16 Kasım Pazartesi akşamı yeni bölüm ile ekrana geliyor. Son bölümtek parça vefull HD olarak bu sayfada yer alıyor. Batıniler tarafından casus olarak mimlenen Sencer, kendini kurtarabilmek için yapmak istemediği bir şeyi yapmaya zorlanır. Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü milyonlar tarafından heyecanla bekleniyor. Uyanış: Büyük Selçuklu izleyicileri internette "Uyanış: Büyük Selçuklu 8. bölüm izle" gibi aramalar yapıyor. Uyanış: Büyük Selçuklu 8. bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 8.BÖLÜM CANLI İZLE ÖZETİ

Uyanış: Büyük Selçuklu 8. bölüm izle! Trt1 ekranlarının tarih kokan ve Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde çekilen Uyanış: Büyük Selçuklu'da bu akşam Sencer Kınık Obasına getirilir. Onu getiren kişi Tapar'dır. Tapar'ı elince Sencer ile gören Başulu şok içinde kalır. Yıllardır görmediği, gözünde tüten evlat kokulu kuzusu karşısında durur. Hemen koşup boynuna sarılır. Tapar'ın kim olduğunu yıllardır saklaması bu kadar zorken şimdi bir çırpıda evladı olduğunu söyleyebilecek midir? 

Bir Yandan Sencer'i o halde gören Turna deliler gibi dönüp durur. Onu iyileştirmek için iğne deliğine bile olsa girecektir. Kırsalda bulunan şifalı otları toplamaya karar vererek obanın dışında çıktığı vakitte ise Yorgos'u karşısında buluverir. Yorgos'da bu kozu tabiki kullanmak isteyecektir ve Turna'yı bayıltarak kaçırır. Turna'nın obaya geri dönmediğini farkederek kim kurtarmaya gidecektir? 

Seferiye ise Elçin'e Terken taraından kurulan tuzağı ayyuka çıkarma derdindeir. Bunun için Terken yediden yetmişe her sırrını saklayan Firdevs'i kaçırır. Onu alıkoyarak Terken hakkında şahitliğe ve bir kaç ipucuna ihtiyacı vardır. Bunlar için Firdevs'i ikna edebilece midir? Melikşah'da kutsal emanetlerin peşindedir. Onların hain tuzaklar ile Bizans ordusunun eline geçtiğini öğrenince bir plan kurmak zorunda olduğunu hisseder. Bunun için kurdupu tuzak kutsal emanetleri kurtarabilecek midir? 

MErak edilenler ve daha fazlası 16 Kasım Pazartes akşamı TRT1 ekranlarında olacak. Uyanış Büyük Selçuklu 8. Bölüm Canlı izlemek için detaylar ve bağlantı linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. İyi Seyirler. . . 

 

16-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar