Valeden parasını geri isteyen Murat Boz'dan bahşiş açıklaması!

Valeden parasını geri isteyen Murat Boz'dan bahşiş açıklaması!
Şarkıcı Murat Boz geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinden çıkarken valeye verdiği fazla parayı geri istemesiyle konuşulmuştu. Yemek çıkışı görüntülenen Boz neler dedi?

Geçtiğimiz haftalarda pop müziğin sevilen ismi Murat Boz ve oyuncu sevgilisi Aslı Enver alışveriş merkezinden çıkarken görüntülenmişti. Gazetecilerin önünde valeye 200 lira veren ve daha sonra vale şirketini arayıp para üstünü istediği iddia edilen Boz cimriliği ile manşet olmuştu. Dün akşam ise ünlü popçu Kuruçeşme'de bir balıkçıda yemek yedi. Çıkışta muhabirlerle konuşan Murat Boz'a sevgilisi Aslı Enver ve çok konuşulan bahşiş olayı soruldu. Ünlü şarkıcı konu hakkında neler söyledi?

 

''HERKES HAKKINI ARAMALI''

Aslı Enver'in arkadaşının doğum gününde olduğunu o yüzden yanında olmadığını söyleyen Boz, bahşiş konusu sorulunca, "Arkadaşlar bence herkes hakkını aramalı bu konuda yanlış bir durum yok. Bir ücret veriyosunuz ve doğal olarak paranızın kalanını bekliyorsunuz ama paranız geri gelmiyor. Onun için ne kadar para kazandığınız önemli değil, hakkını aramak önemli. Eğer bahşiş verilecekse buna biz karar veririz" sözleriyle hakkında çıkan cimri iddialarına cevap verdi.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN ESPRİLİ YANIT

Boz, daha önce yapılan yakıştırmalara cevap olarak sosyal medya hesabından yazı yayınlamıştı. Para üstünü isteme konusunda gereksiz üstüne gelindiğini düşünen ünlü popçu çıkan haberlere sitem etti.

 

MURAT BOZ KİMDİR?

7 Mart 1980'de Zonguldak, Karadeniz Ereğli ilçesinde doğan Murat Boz ilk ve orta eğitimini burada tamamlamıştır. 1995 yılında İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'ni kazandıktan sonra İstanbul'a gelmiştir. 1998 yılında Milliyet Gazetesi'nin düzenlediği liseler arası müzik yarışmasında erkek solist dalında Türkiye birincisi olmuştur. Bilgi Üniversitesinde ve İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarında müzik eğitimine devam etmiştir. Uzun bir süre ünlü şarkıcı Tarkan'ın solistliğini yapan Boz, 2006 yılında "Aşkı Bulamam Ben" isimli ilk single ile çıkış yapmıştır. Daha sonra Şans, Maximum, Aşklarım Büyük Benden ve Janti gibi albümler çıkarmış şarkıları pop müziğin sevilen parçaları haline gelmiştir. Öte yandan Murat Boz, Acun Medya imzalı O Ses Türkiye isimli yarışma programında 8 sezon jüri üyeliği yapmıştır. Yarışmada ilk sezon şampiyon olan Boz müziğin yanı sıra yaz ayları vizyon giren Hadi İnşallah, Kardeşim Benim, Dönerse Senindir ve Öldür Beni Sevgilim gibi filmlerde rol almıştır. 

02-07-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar