Vurgun 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Vurgun 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı
Fox ekranlarının yeni dizisi Vurgun'un 2. bölümünde neler olacağı merak ediliyor. Vurgun 2. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Gold Film tarafından Fox TV için hazırlanan, başrollerini Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay ve Begün Birgören'in paylaştığı Vurgun dizisi 6 Şubat Çarşamba akşamı ilk bölümüyle seyirciyle buluştu. İlk bölümüyle seyirciden olumlu dönüşler alan Vurgun dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Gelecek hafta Vurgun'da neler olacak? İşte Vurgun 2. bölüm fragmanı;

Vurgun 2. Bölüm 2. Fragmanı

KONUSU

Kemal 40 yıllık hayatının son 10 yılını komada geçirmektedir. Herkes ölümünü beklerken bilinmeyen bir şekilde kullanılan ilaca reaksiyon göstererek uyanır. Doktorlar dahil herkes şaşkındır. Büyük bir aşkla evlendiği karısı Reyhan 10 yıldır onun ölümünü beklediğinden kocasının arkadaşı hemde ortağı Vedat'la beraberdir. Kemal'e uzun süredir hastanede hergün hizmet eden hemşiresi Asya'da aşık olmuştur.  Kaç yıldır bu günü bekleyen Asya ile ölümünü bekleyen Reyhan karşı karşıya geldiğinde Vedat'ın desteği Kemal'i yıkabilecek midir?

KİM KİMDİR?

Kemal (Erkan Petekkaya)

Kemal başarılı bir iş adamıdır. Karısı Reyhan ve oğlu Kerem'le birlikte yolunda giden bir hayatı vardır, ta ki geçirdiği kazaya kadar. Kaza, Kemal'in 10 yıl sürecek bir komaya girmesine neden olur. Bu süre zarfında karısı Reyhan ve ortağı Vedat bir birlikteliğe başlar. Bu birliktelikten bir de kız çocuğu dünyaya gelir. Komaya girmesinin ardından Kemal'in bakımıyla ilgilenen Asya'da Kemal ile bir bağ kurmuştur. Bir gün ansızın komadan uyanan Kemal, bambaşka bir hayata gözlerini açmıştır.

Reyhan (Deniz Çakır)

Reyhan, Kemal'in karısıdır. Kocası komaya girdikten sonra Kemal'in ortağı Vedat ile birlikteliğe başlar. Bu birliktelikten de bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir. Kemal'in ölerek 10 yıldır süren bu koma halinin bitmesini beklemektedir ancak işler tam tersi şekilde cereyan eder. Kemal ansızın tekrar gözlerini açar. Kemal komadan uyanması Reyhan için tam bir kabus olacaktır.

Vedat (Emre Kınay)

Vedat, ortağı Kemal'in komaya girmesinden sonra zaman kaybetmeden onun eşi Reyhan ile birlikteliğe başlar. Bunun sebebi biraz aşk biraz da stratejik olarak aldığı bir karardır. Reyhan ve Vedat, Kemal'in şirketinde bir vurguna hazırlanmaktadır.

Asya Hemşire (Begüm Birgören)

Asya, Kemal'in komadayken özel bakımı ile ilgilenen bir hemşiredir. Kemal'e çok uzun zamandır aşıktır. Adeta onun uyanacağına inanan tek kişidir.

Vurgun 2. bölüm fragmanı ve dizilerden son gelişmeleri takip etmek için canlitv.com'u takip etmeyi devam edin.

11-02-2019
Yazar Hakkında
Oğuzhan Temel

Oğuzhan Temel

Ben Oğuzhan Temel, 10 Kasım 1993 tarihinde Kocaeli/Gebze'de doğdum. 2010 yılından bu yana canlitv.com'da görev alıyorum. 2018 yılından itibar .. devamı.. mail
Yorumlar