Vuslat 39. bölüm izle!

Vuslat 39. bölüm izle!
Ekranların ilgiyle takip edilen dizilerinden biri olan Vuslat yeni bölümüyle bu akşam TRT 1'de olacak. Vuslat 39. bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür gibi isimlerin bulunduğu Vuslat dizisi pazartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasında. TRT 1'de yayınlanan Vuslat dizisi her pazartesi saat 20:00'da izleyiciyle buluşuyor. İlgiyle takip edilen Vuslat'ta bu hafta da yine heyecan dolu dakikalar sizleri bekliyor. Vuslat dizisini TRT 1 ekranlarından ve internetten canlitv.com üzerinden izleyebilirsiniz. Merakla beklenen Vuslat dizisinin 39. bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Vuslat'ta heyecan dolu bir bölüm sizleri bekliyor

Senarist Betül Yağsağan'ın senaryosunu kalame aldığı Vuslat dizisi pazartesi akşamları ilgiyle takip edilen diziler arasında. Başarılı bir sezon geçiren Vuslat dizisinin oyuncu kadrosu Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcılar, Pelin Uluksar, Baran Bölükbaşı, Serra Pirinç, Gamze Süner Atay, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Şeyla Halis, Gözde Kaya gibi başarılı isimlerden oluşuyor. Sevilen dizi Vuslat'tın yapımcılığını ise A23 Medya üztlenmişti. İbni Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyunuyla karakterlerin insani yönlerinin anlatıldığı dizi farklı senaryosu ve sahneleriyle izleyicilerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Vuslat'ta iyi insan olma amacıyla çıkılan yoldaki serüven günümüze uyarlanarak anlatılıyor.

Vuslat 39. Bölümde neler oluyor?

Feride'ye aşık olduktan sonra hayatı değişen Aziz'in serüveninin anlatıldığı Vuslat dizisinde bu hafta da heyecan dorukta olacak. 38. Bölümde Feride'nin ailesinin sırlarına biraz daha yakınlaşması Hasibey'i endişelendirmeye başlamıştı. Aziz ve Feride'nin önündeki engelleri kaldırcak sırrı öğrenmeye ramak kalmıştır fakat bu o kadar da kolay olmayacaktır. Bülent ise Aziz'i sıkıştırmak için tuzaklar kurgulamaktadır. Aziz'in bu tuzaklardan kurtulup kurtulamayacağı ise merak ediliyor. Kelebek yani Bülent'in kimliğine de ulaşılmak üzeredir. Fırat Salih Baba'dan neler öğrenecek? Aziz çıkarılmak istenen fitneye müsade etmeyeceğini söylese de olaylar nereye evrilecek bilinmiyor. Aziz ve Feride'nin imkansız aşkı her fırsatta yüzlerine vurulsa da vuslatın gerçekleşip gerçekleşmeyeceği diziyle ilgili en çok merak edilenlerden. TRT 1'de bu akşam saat 20:00'da yayınlanacak Vuslat 39. bölüm izleyenleri yine ekrana bağlayacak. İyi seyirler...

03-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar