Ya İstiklâl Ya Ölüm 11-12 bölüm izle

Ya İstiklâl Ya Ölüm 11-12 bölüm izle
Ya İstiklâl Ya Ölüm 11-12. bölüm izle! TRT 1 ekranlarının beğenilen dizisi Ya İstiklâl Ya Ölüm 11 ve 12. bölümleriyle ekrana geliyor.

Ya İstiklâl Ya Ölüm 11-12. bölüm izle! TRT 1 ekranlarından izleyicisine ulaşan Ya İstiklâl Ya Ölüm dizisi 11 ve 12. bölümleriyle ekrana gelirken aynı zamanda bu akşam ki bölümü ile final yapıyor. Millî mücadelenin verildiği döneme ışık tutan dizinin yeni bölümleri merak içinde bekleniyordu. Eminiz ki birçoklarınız yeni bölümü nereden izleyebileceğini de merak ediyordur. Dilerseniz sizleri bu dertten kurtaralım. İşte tüm ayrıntılar ve daha fazlası...

Ya İstiklâl Ya Ölüm 11-12. bölüm izle

Kirli Kedi imzasıyla TRT 1'den ekrana gelen Ya İstiklâl Ya Ölüm, Mustafa Kemal Atatürk'ün önderlik ettiği milli mücadeleyi televizyona taşıyor. Oyuncu kadrosunda İlker Kızmaz, Birkan Sokullu, Hilmi Cem İntepe, Melis Sezen, Dolunay Soysert, Rıza Kocaoğlu, Osman Sonant, Mehmet Özgür, Umut Karadağ, Ushan Çakır, Altan Erkekli, Serkan Ercan, Mehmet Bilge Aslan, Deniz Şen Hamzaoğlu'ın bulunduğu Ya İstiklâl Ya Ölüm, 20 Nisan Pazartesi akşamı 11 ve 12. bölümleriyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölüm TRT'nin internet sitesinde tek parça ve HD olarak yayında. Ya İstiklâl Ya Ölüm 11-12. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM 11 ve 12. (FİNAL) BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

16 Mart 1920’de İtilaf devletleri Tarafından işgale uğrayan İstanbul’un işgali sonrasında Anadolu’da açılması planlanan Meclisin tüm zorluklar, yokluklar, talihsizlikler ve engellemelere rağmen büyük bir coşkuyla açılışı anlatılacak… geçen haftaki bölümde milletvekilleri ve askeri birimler, Nisan ayının sonlarında açılması beklenen Millet Meclisi’ne yönelik Anzavur kuvvetleri tarafından yapılan saldırıya  hazırlıksız yakalanmışlardı… Ancak bu akşam ki bölümde, Ziraat okullarında’nda  yer alan Mustafa Kemal ile millet vekilleri ve askerler, yeni bir saldırıyı bertaraf edecekler… İstanbul’un baskısı üzerlerinde hissetselerde Mustafa Kemal ve beraberindekiler kararlılıklarını asla yitirmeyeceklerdir. sarf edilen çabalar sonucu geldikleri bu noktada düşündükleri tek şey Türkiye Büyük Millet Meclisini Açmaktır. Damat Ferit'in yazdırdığı Milli mücadelecileri konu alan fetvanın tam tersi olarak bir fetva hazırlatır. Fetva'nın istanbul'a ulaşması ortalığı biraz karıştırtr. Öte yandan Nazan'da gün geçtikçe kötüleşmeye devam eder. Hala o halde bile Galip'i düşünen Nazan herkesi yasa boğar. erkes TBMM'nin açılışı için canını dişine takarak tüm eksikler halkın yardımı ile tamamlanarak takvimler 23 Nisan 1920'yi gösterdiğinde o kutlu ve büyük heyecan yaşanır. İşte Türk halkını Türkiye yapan Ya İstiklal Ya Ölüm Final bölümü ile bu akşam saat 20:00'de TRT1'de.

 

20-04-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar