Ya İstiklâl Ya Ölüm 2. bölüm izle

Ya İstiklâl Ya Ölüm 2. bölüm izle
Ya İstiklâl Ya Ölüm 2. bölüm izle! TRT 1'in mini dizisi Ya İstiklâl Ya Ölüm, 23 Mart Pazartesi akşamı 2. bölümüyle ekrana geldi.

Ya İstiklâl Ya Ölüm 2. bölüm izle! 23 Mart Pazartesi akşamı ekrana gelen Ya İstiklâl Ya Ölüm'ün 2. bölümü merak ediliyordu. Bölümü kaçıranlar nereden izleyebileceğini araştırmaya başladı. Siz de onlardan biriyseniz yeni bölümün izleme linkini aşağıda sizinle paylaştık. Ayrıca diziyle ilgili tüm ayrıntılara da yazının devamından ulaşabilmeniz mümkün. 

Ya İstiklâl Ya Ölüm 2. bölüm izle

Kirli Kedi imzasıyla TRT 1'den ekrana gelen Ya İstiklâl Ya Ölüm, Mustafa Kemal Atatürk'ün önderlik ettiği milli mücadeleyi televizyona taşıyor. Oyuncu kadrosunda İlker Kızmaz, Birkan Sokullu, Hilmi Cem İntepe, Melis Sezen, Dolunay Soysert, Rıza Kocaoğlu, Osman Sonant, Mehmet Özgür, Umut Karadağ, Ushan Çakır, Altan Erkekli, Serkan Ercan, Mehmet Bilge Aslan, Deniz Şen Hamzaoğlu'ın bulunduğu Ya İstiklâl Ya Ölüm, 23 Mart Pazartesi akşamı 2. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölüm TRT'nin internet sitesinde tek parça ve HD olarak yayında. Ya İstiklâl Ya Ölüm 2. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Ya İstiklâl Ya Ölüm 2. bölümde yaşananlar

İstanbul Telgraf Merkezi, İstanbul'un itilaf devletleri tarafından işgal edildiği haberini üzülerek alır. Moraller bozulsa da işgal haberini Ankara'ya ulaştırmak için canla başla mücadele ederler. Telgraflar itilaf devletlerinin kontrolü olmadan gönderilememektedir. Bu yüzden olayı Ankara'ya şifreli bir telgrafla iletirler. Sonrasında ise Ankara'dan, İstanbul Telgraf Merkezi'ne hayati bir görev verilir. Buna karşın işgal kuvvetleri Telgraf Merkezi'ne baskında bulunur ve işler zora girer. Durumun ortaya çıkması durumunda sonuçları ağır olacaktır. İstanbul Hükumeti'nin işlevi bitmiştir. İstanbul'un işgale açık bir şehir olduğunu bilen ve buna göre planını yapan Mustafa Kemal Paşa, bundan böyle vatanın idare merkezinin Ankara olduğunu üstüne basa bas söyler. Topkapılı Mehmet, milli mücadeleye destek için pek çok silah ve mühimmatı Anadolu'ya kaçırmanın hesaplarını yapar. Halide Edip, umuda yolculuğa çıkar. Ancak yolculuğa çıkacağı vapurun aranacak olmasıyla yakalanma tehlikesiyle karşı karşıya kalır. 

Ya İstiklâl Ya Ölüm dizisinin yeni bölümleri her Pazartesi akşamı saat 20:00'da TRT 1'den ekrana geliyor. Yeni bölümlere canlitv.com üzerinden ulaşabilmeniz mümkün.

23-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar