Fox Tv’nin Yeni Başlayan Dizisi Final Kararı Aldı

Fox Tv’nin Yeni Başlayan Dizisi Final Kararı Aldı
Fox Tv ekranlarında henüz yeni başlayan ve üç bölüm yayınlanan Yalancılar ve Mumları adlı dizinin erken final yapmasına karar verildi. Dizi 5. bölümde seyirciye veda edecek.

Televizyonlarda reyting savaşı sert ve şiddetli geçmeye başladı. Daha önceden de devam eden bu rekabette ne yazık ki pek çok dizi erken final kararı almak zorunda kalmıştı. Ancak hiçbir dönem bu dönemki gibi sert ve acımasız olmamıştı. Henüz yeni yayın dönemi başlayalı 5 – 6 hafta olmasına rağmen peş peşe erken final haberleri gelmeye devam ediyor. Bu sezon pek çok yeni yapımla seyirci karşısına çıkan Fox Tv henüz yeni yayın döneminin üzerinden çok geçmeden önemli ve iddialı iki dizisini erken final kararıyla sonlandırdı. Daha önce büyük ümitlerle başlayan ve sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Uzak Şehrin Masalı adlı dizi önce gün değiştirmiş ardından beşinci bölümde final yapmak zorunda kalmıştı. Şimdide Uzak Şehrin Masalı’nın yerine Pazar günü yayına giren bir diğer dizi Yalancılar ve Mumları da erken final kararı aldı. Henüz yayınlanalı 3 bölüm olan dizinin 5. Bölümde final yapmasına karar verildi.

Yalancılar ve Mumları Seyirciye Veda Ediyor

Medyapım tarafından bu sezon hazırlanmaya başlayan ve henüz Fox Tv ekranlarında 3 bölümü yayınlanan uyarlama dizi Yalancılar ve Mumları ne yazık ki sert geçen reyting savaşlarına daha fazla dayanamadı. Henüz 3 bölüm olmasına rağmen reytinglerde istenilen sonuçları alamayan dizi için yayıncı kanal Fox Tv ve yapım şirketi Med Yapım final kararı aldı. Dizinin 5. bölümde final yapmasına ve seyirciye veda etmesine karar verildi. Pazar akşamları yayınlanan Yalancılar ve Mumları kendisi gibi erken final yapan Uzak Şehrin Masalı adlı dizinin yerine yayına girmişti. Dizinin başlarda Perşembe akşamı yayınlanmasına karar verilmiş ancak Uzak Şehrin Masalı’nın erken final yapması sonucu bu dizinin yerine yayın akışına konmuştu. Ancak ne yazık ki Yalancılar ve Mumları da Pazar günü yaşanılan reyting mücadelesine daha fazla dayanamadı.

5. Bölümde Veda Edecek

Erken final kararı alan ve beşinci bölümde seyirciye veda etmesi planlanan Yalancılar ve Mumları bu sezon başlayan yeni dizilerden biri. Medyapım tarafından yabancı bir diziden uyarlanan Yalancılar ve Mumları dört yakın arkadaşın hayatlarını, aşklarını ve birbiriyle olan ilişkilerini konu alıyordu. Dizide Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar ve Ceren Moray başrolde yer alıyordu.

22-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar