Yalancılar ve Mumları 1. bölüm izle

Yalancılar ve Mumları 1. bölüm izle
Yalancılar ve Mumları 1. bölüm izle: FOX'un yeni dizisi Yalancılar ve Mumları'nın yeni bölümünü online ve HD izlemek için detaylar.

Yalancılar ve Mumları 1. bölüm izle: FOX'un yeni dizisi Yalancılar ve Mumları, 3 Ekim Pazar akşamı ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Med Yapım imzası taşıyan Yalancılar ve Mumları, yeni sezonda en çok merak edilen dizileri arasında yer alıyor. Birbirinden önemli isimlerin başrolde yer aldığı Yalancılar ve Mumları dizisinin 1. bölümünü izlemek isteyen izleyiciler online olarak hangi adresten izleyebileceklerini fazlasıyla merak ediyor. Dizinin başlamasını merakla ve heyecanla bekliyorsanız ve online olarak izleyecek bir adres arıyorsanız bu sayfa üzerinden izlemek istediğiniz bölümü online olarak izleyebilirsiniz. Yalancılar ve Mumları dizisinin 1. bölümünü tek parça, online ve HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Yalancılar ve Mumları 1. bölüm izle

FOX ekranlarında yayınlanan Yalancılar ve Mumları'nın başollerinde Elçin Sangu, Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, Feyyaz Duman, İsmail Demirci, İlker Kızmaz ve Melike Güner gibi isimleri görüyoruz. Yeni sezondaki en dikkat çekici dizilerinden biri olan Yalancılar ve Mumları, İngiliz yapımı Mistresses dizisinden uyarlanacak. Merakla beklenen dizi 4 kişilik bir arkadaş grubunun etrafında dönüyor. Meliha, Elif, Şebnem ve Leyla'nın saklı sırları, aşkları, yalanları ve arkadaşlık ilişkisi ekrana taşınacak. Elif, hayatının dönemeci olan bir olay yaşar. Eşi Engin iki yıl önce bir kaza nedeniyle hayatını kaybetmişti. Kızıyla birlikte kafe işleterek hayatta kalma savaşı veren Elif'in hayatı, kızının arkadaşının babası Yakup ve bakıcısı Şerife ile kesişince hikaye bir şekilde içinden çıkılamaz hale gelir. Onlar ve aybettiği eşi Engin ile olan bağlantıları Elif'in kafasını fazlasıyla karıştırır.

Yalancılar ve Mumları 1. bölüm özeti

Yalancılar ve Mumları dizisi 3 Ekim Pazar akşamı 20:00'da FOX ekranlarında ilk bölümüyle yayınlanacak. Yalancılar ve Mumları dizisinin ilk bölümünde Elif, eşini kaybetmesinin ardından 2 yıl sonra hayat sigortası parasının yatması ile büyük bir üzüntü yaşar. Sonrasında ise Şerife ve Yakup ile karşılaşır ve onlar ve eşi arasında gizemli bir bağ vardır.

Düğün organizatörü Ceyda'nın babası onu unutur. Bu durum karşısında başını dayayacak bir omuza ihtiyacı vardır.

Meliha ise muayanehanesine giren biriyle birlikte zor anlar yaşar. Yapacağı bir hata fazlasıyla şeye mal olacaktır.

Şebnem ise herkesi mutlu etmek isteyen bir kadındır ancak bir türlü hamile kalamayarak eşini mutsuz ettiğini düşünür. 

Tüm bu birbirine sıkı sıkıya bağlı arkadaş grubu tüm sıkıntılarıyla birlikte yüzleşmektedir.

03-10-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar