Yaralı Kuşlar dizisi ne zaman başlayacak?

Yaralı Kuşlar dizisi ne zaman başlayacak?
Yaralı Kuşlar dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D'nin yeni dizisi Yaralı Kuşlar yayın tarihi belli oldu. İşte ayrıntılar.

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Yaralı Kuşlar, seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Ne zaman başlayacağı konusunda oldukça merak uyandıran bir dizi olan Yaralı Kuşlar, günlük dizi olarak ekranlarda yer almayı planlıyor. Peki Yaralı Kuşlar dizisi ne zaman başlayacak? Yayın tarihi belli olan Yaralı Kuşlar dizisinin konusu ne? İşte Kanal D kanalının yeni dizisi Yaralı Kuşlar ile ilgili tüm merak edilenler...

Stellar Yapım'ın öncülüğünde yürütülen Yaralı Kuşlar dizisinin senaryosunda Mehmet Uyar yer alırken, yönetmen koltuğunda ise Cem Tabak oturmaktadır. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Yaralı Kuşlar dizisi sadece Türkiye'de değil, aynı zamanda yurt dışında da ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz ay çekimlerine başlanan projenin ilk bölüm tarihi belli oldu.

Kanal D'nin yeni günlük dizisi Yaralı Kuşlar, ilk olarak 1 Nisan 2019 Pazartesi günü ekranlarda olmaya başlayacak. Haftaiçi hergün 16:00'da ekranlara gelecek olan Yaralı Kuşlar, oldukça iddialı..

Yaralı Kuşlar dizisi konusu

Ömer, uzun yıllar önce kaçırılmış ve hayatı kökünden değiştirilmiştir. Meryem ise yıllar boyuncaÖmer'i sahiplenerek onu kardeşi yerine koymuş ve ablalık yapmıştır. Ömer'i babasının şiddetinden kaçırarak İstanbul'a götüren Meryem, ona hakettiği yaşamı sunmak ister. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır. Ömer'in babası uzun uğraşlar sonucunda İstanbul'da onları bulur ve onların hayatını cehenneme çevirecektir.

Yaralı Kuşlar dizisi oyuncuları

Başrollerinde Gizem Arıkan ve Emre Mete Sönmez'in yer aldığı Yaralı Kuşlar dizisinin oyuncu kadrosunda, Ali Yasin Özegemen, Özgür Özberk, Elif Erol, Ayşen İnci, Tuğba Tutuğ, Utku Çorbacı, Cemre Melis Çınar, Emre Çaltılı, Hasan Balılıktaş, Canan Karanlık, Sezgin Irmak, Emek Büyükçelik, Nuray Erkol ve Ozan Turan gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Yaralı Kuşlar Meryem karakteri; Annesinin ölümünün ardından üvey babası tarafından taciz gören Meryem, sadece kendisinin değil Ömer'in yaşadıklarından sonra da daha fazla dayanamaz. Evden kaçarak İstanbul'a gelen Meryem, yanında Ömer'i de getirir. Ancak kurtuluş İstanbul'da olmayacaktır.

Yaralı Kuşlar Ömer karakteri; Minicik bir bebekken kaçırılarak ailesinden koparılan Ömer, Hasan'ı babası zannetmektedir. Ömer'i satmaya karar veren Hasan'ın gözü dönmüştür ancak Ömer ablası Meryem'den ayrılmak istemez.

16-03-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar