Yaralı Kuşlar dizisinin konusu ne ve oyuncuları kimler?

Yaralı Kuşlar dizisinin konusu ne ve oyuncuları kimler?
Kanal D'de yayınlanmaya başlayacak Yaralı Kuşlar dizisinin konusu ne ve oyuncuları kimler? Yaralı Kuşlar hakkındaki tüm bilgileri Canlı Tv takipçileri için derledik.

Televizyonlar prime time kuşaklarını tamamen dizilere emanet ettikten sonra of prime time kuşaklarında da diziler yayınlamaya başladılar. Prime time kuşağında yayınlanan dizilerin tekrarlarını zaten bu kuşakta görmeye alışmıştık. Bu yetmemiş olacak ki kanallar of prime time kuşağını da dizilere emanet etmeye karar vermiş gibi görünüyor. Hafta içi her gün ekrana gelmeye başlayan yeni günlük diziler yayınlandıkları saatte seyirciyi ekranlara bağlarken kanalları da program yapma gibi büyük bir dertten kurtarıyor. Tabi dizi sektörü günlük dizilerle rahat bir nefes alırken binlerce insana da iş imkanı doğmuş oluyor. Kanal D'de yakın bir zamanda yeni bir günlük dizi için start verdi. Canlitv takipçileri için bu dizinin konusu, yapımcısı, yazarları, oyuncuları gibi ayrıntıları araştırdık.

Yaralı Kuşlar Dizisini Kim Yapıyor?

Kanal D tarafından günlük yayınlanacak Yaralı Kuşlar adlı dizi Stellar Film tarafından çekiliyor. Daha önce Kanal 7'nin başarılı dizisi Elif'in de yapımcılığını üstlenen İnci Gülen Roar'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Bahtiyar Ölmez dizisinden tanıdığımız Cem Tabak oturuyor.

Yaralı Kuşlar'ın Konusu Ne?

Dünyaca ünlü Wounded Birds dizinden uyarlanacak olan ve Stellar Yapım tarafından günlük olarak yayına hazırlanan Yaralı Kuşlar'ın dram türünde olduğu belirtiliyor. Yetim kalan iki çocuğun kendilerini sokakta büyüten bir adamdan kaçıp İstanbul'da yeni bir hayata başlamasını konu alıyor. Günlük dizi olması dolayısıyla birçok farklı hikayenin paralel ilerleyeceği dizinin çekimleri 20 Şubat'ta başlamış durumda. Mart sonu itibariyle yayına başlayacak olan Yaralı Kuşlar bu sezon hiçbir dizisinden umduğunu bulamayan Kanal D için yeni bir umut olacak gibi görünüyor. Ana haberin önünde yayınlanacak dizi yurtdışı satışlarından da umutlu.

Yaralı Kuşlar Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Kanal D’nin yeni günlük dizisi Yaralı Kuşlar tüm hızıyla yayına hazırlanırken oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı. Dizinin başrollerinde geçtiğimiz günlerde Erkenci Kuş Dizisi’nde Fabbri rolünü oynayan ve geçtiğimiz günlerde diziden ayrılan Özgür Özberk ve Deniz Özlem Durmaz rol alıyor. Dizinin diğer oyuncu kadrosunu ise Gizem Arıkan, Ayşen İnci, Elif Erol, Tuğba Tutuğ, Hasan Ballıktaş ve çocuk oyuncu olarak da Emre Mete Sönmez gibi isimler oluşturuyor.

24-02-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar