Yargı 11. Bölüm İzle

Yargı 11. Bölüm İzle
Yargı 11. Bölüm İzle; 28 Kasım Pazar akşamı 11. Bölümüyle ekrana gelen Yargı Dizisinin yayınlanan 11. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yargı 11. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner ve Uğur Aslan’ın rol aldığı Yargı bu akşam11.bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Ekrana bu sezon gelmeye başlayan ve azar günlerinin en çok seyredilen yapımlarından biri olan ve hatta liderliği ele geçiren Yargı her bölüm artan reytingiyle seyirciyi ekrana bağlamayı başarıyor. Bir cinayet üzerine gelişen ve cinayete kurban giden genç kızın ablası Avukat Ceylin ile Savcı Ilgaz arasında yaşananları ve cinayetin çözülmesini konu alan Yargı her bölüm bambaşka gelişmelerle seyirciyi ters köşe yapmayı başarıyor. Son bölümlerde bir plan dahilinde evlenen Avukat Ceylin ile Savcı Ilgaz arasında ise gerilim ve aşk yaşanmaya başlarken olayla ikisini her an sınava ve birbirleriyle imtihana tabi tutmaktadır. Yargı bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında 11. Bölümüyle yayınlanıyor.

YARGI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal D ekranlarında bu sezon yayınlanmaya başlayan ve ilk bölümden itibaren seyirciyi nefessiz bir şekilde ekrana bağlayan ve her bölüm sürpriz gelişmelerle seyirciyi şaşkına çeviren yargı yayınlanan son bölümde yine heyecanlı anlara sahne oldu. Avukat Ceylin ile Savcı Ilgaz birbirlerine mesafeli davranmaya karar vermişlerdir ancak bu durum ikisini de zorlamaktadır. Öbür taraftan Engin’in katil olduğunu ispatlamak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Bu arada Engin, teyzesini avukat olarak olaya dahil eder ve bir anda olaylar yeniden bambaşka bir hal alır.

Yargı 11. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kanal D ekranlarında hazırlanan ve sezonun en iyi çıkış yapan yapımlarından olan Yargı bu akşam yine heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor. Savcı Ilgaz ve Avukat Ceylin kendilerine gönderilen sesli mesajla şoke olmuşlardır. İkili bittiğini sandıkları kabus dolu günlerin ve olayların yeniden başladığını şaşırarak göreceklerdir. Cinayetle suçlanan Engin’in başta Ilgaz ve Ceylin olmak üzere kendisine zarar verdiğini düşündüğü herkesle ilgili bir planı vardır. Ceylin ve Ilgaz ise bu olayların tam da merkezindedirler. Eren, Pars, Çınar ve Yekta bütün bu olayları çözmek için kimseye belli etmeden çalışmaya başlarlar. Ancak bu gayretleri onları şoke olacakları olaylarla ve sonuçlarla baş başa bırakacaktır. Bu durum karşısında tüm taraflar büyük bir öfke içine girerken her an bu öfke bütün dengeleri değiştirecek ve büyük bir yangına dönüşecek hale gelir. Ilgaz ve Ceylin ise tüm olaylar karşısında ellerinden geleni yaparken aynı zamanda geçmişlerinden gelen karanlık taraflar ve binmeyenler yeniden karşılarına çıkar. İkiliyi bu saatten sonra büyük ve zor bir tercih beklemektedir. Yargı bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında.

28-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar