Yargı 3. Sezon yayınlanacak mı?

Yargı 3. Sezon yayınlanacak mı?
2 sezondur devam eden ve sezon sonunda final yapması beklenen YArgı dizisi reytinglerdeki başarısı nedeniyle final yapmayacak. Yargı 3.sezonda devam edecek mi?

Ay Yapım imzalı Kanal D’nin polisiye gerilim dizisi Yargı reytinglerde fırtına gibi esiyor. Pazar akşamları yayınlanan ve başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Yargı dizisinde baştan planlanan sezon sonundaki final kararı gözden geçirildi. 2 sezon boyunca her üç reyting kategorisinde ilk 3’teyer alan Yargı dizisinin sezon sonunda yapacağı final ertelendi. Dizi severler merak ediyor, 2 sezondur ekranlarda fırtına gibi esen gerilim ve dram türü Yargı 3. Sezonda yayınlanacak mı? Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı neden final kararından vazgeçti? Yargı dizisiyle ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Yargı 3. Sezon yayınlanacak mı?

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı polisiye ve gerilim dizisi Yargı 2 sezon olarak planlanmıştı. Baştan planlandığı gibi sezon sonunda final yapması beklenen Yargı’nın reytinglerde her zaman ilk 3’te yer alması yapımcıları final kararından vazgeçirdi. 2 sezondur ezeli rakibi Teşkilat ile tatlı bir rekabete giren Yargı’nın hala iyi seviyede olması hasebiyle Kanal D, yapımcıdan 3. sezonun yapılmasını talep etti. Yapım şirketi ve kanalın karşılıklı görüşmelerinin devam ettiği belirtildi. Kesin durumun önümüzdeki günlerde belli olacağı son gelen bilgiler arasında. Ancak dizi severler büyük bir ihtimalle Yargı’nın bir veya birkaç sezon daha devam edeceğini söylüyor. "Yargı" yeni bölümleriyle her Pazar 20.00'de Kanal D'de.

Yargı’da kimler rol alıyor?

Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal ve Uğur Polat’ın başrollerini paylaştığı Yargı’da Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Uğur Aslan ve Cezmi Baskın gibi usta oyuncular rol alıyor. Yaşanan deprem felaketinden dolayı yayınına bir ay ara veren Yargı dizisi kaldığı yerden devam ederken usta oyuncu Uğur Aslan yakınlarını kaybetmenin acısıyla diziden affını istemişti. Senaryosunu Sema Ergenekon kaleme alırken yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor. Pazar akşamlarına damga vuran gerilim ve dram yapımı Yargı, her bölümü seyirciyi meraka ve heyecana sürüklerken sürpriz gelişmelerle izleyiciyi ekrana kilitliyor. Yargı yeni bölümüyle 9 Nisan Pazar akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranlarında. Keyifli seyirler.

08-04-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar