Yargı 6. Bölüm İzle

Yargı 6. Bölüm İzle
Yargı 6. Bölüm İzle; 24 Ekim Pazar akşamı 6.yeni bölümüyle ekrana gelen Yargı’nın yayınlanan 6. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yargı 6. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner ve Uğur Aslan’ın rol aldığı Yargı bu akşam saat 20.00’da 6. yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan ve seyirci tarafından ilgiyle ve beğeniyle takip edilen dram gerilim türü dizi her bölüm daha da heyecanlanan hikayesiyle Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri olma başarısını gösterdi. Bir savcı ve bir avukatın bir cinayeti aydınlatabilmek için birlikte çalışmasını anlatan ve her an daha da karışan davanın her iki imside pek çok bilinmeyenle karşılaşmasına ve her iki ismin de hayatlarındaki sırlarla yüzleşmelerini anlatan Yargı bu sezonun başarılı yapımlarından. Yargı bu akşam ekrana gelecek 6. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D’de!

YARGI SON BÖLÜMTEKPARÇAFUL İZLE!

Kanal D ekranlarında bu sezon başlayan ve henüz 5 bölüm yayınlanan Yargı başladığı ilk bölümden itibaren seyirci tarafından ilgiyle seyrediliyor. Kardeşi cinayete kurban giden Avukat Ceylin kardeşinin katilini bulabilmek için çalışmaktadır. Cinayetle suçlanan gencin abisi savcı ise kardeşinin bu cinayeti işlemediğini düşünmektedir. Dizinin yayınlanan son bölümünde Savcı Ilgaz ile avukat Ceylin her an derinleşen hikayede hem kendileriyle hem de aileleriyle sınanmaya devam etmektedirler. İki isim her an gerçeğe yaklaşırken büyük acılarla yüzleşmektedirler.

Yargı 6. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kanal D ekranlarının sevilen ve bu sezon başlayan dizler arasında en iyi reyting oranlarını elde eden Yargı Pazar akşamlarının sevilen dizisi olmaya devam ediyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 6. Bölümünde kardeşini öldüren kişinin en yakını bildiği Engin çıkması Ceylin’i tarifsiz bir acıya boğar. Ceylin içinde büyüyen öfkeyi dizginleyememektedir ve Engin’i öldürmeye kararlıdır. Ilgaz ise Ceylin’in bu durumunu görünce bir karar verir ve hem Ceylin’i koruyabilmek için hem de Engin’in katil olduğunu ispatlayabilmek için sert bir oyun oynar ve Ceylin’i durdurmaya karar verir. Savcı Pars ise Ceylin’in usulsüz yollarla delil elde ettiği gerekçesiyle onu meslekten men etmeye kararlıdır. Üstelik Ilgaz’ın da bu konuda ifadesine başvurulacaktır. Ceylin ve Ilgaz bu davada karşı karşıya gelirler. Ceylin Ilgaz’dan kendisi için yalan söylemesini beklemektedir ancak Ilgaz’ın yalan söylemesi imkansızdır. Yargı bu akşam ekrana gelecek 6. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

24-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar