Yargı 8. Bölüm İzle

Yargı 8. Bölüm İzle
Yargı 8. Bölüm İzle; 7 Kasım Pazar akşamı 8. Yeni bölümüyle ekrana gelen Yargı’ın yayınlanan 8.bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yargı 8. Bölüm İzle; Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner, Arda Anarat ve Uğur Aslan’ın rol aldığı Yargı bu akşam saat 20.00’da 8. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciye buluşuyor. Bu sezon yayına başlayan ve Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımı olma başarısını elde eden Yargı bir cinayet davası sonunda nelerin olabileceğini, katil zanlısı olarak yargılanan gencin masum olduğunu, cinayeti bambaşka birinin işlediğini anlatmaktadır. Bir avukat ve bir savcının cinayetin gerçek failini bulmak için her şeyi yaptığı Yargı seyirci tarafından çok sevildi ve reytinglerde kanalını ön sıralara taşımayı başardı. Yargı’nın yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında.

Yargı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarında bu sezon başlayan ve kanalın en çok seyredilen yapımı olma başarısını elde eden Yargı seyircinin heyecanla ve merakla takip ettiği dizilerin başında geliyor. Dizi ilk bölümden itibaren her bölüm reytingini yükselterek devam etti. Dizinin son bölümünde ise Ceylin ile Ilgaz’ın evliliği Pars ve Neva’da büyü bir düş kırıklığı yaratmıştır. Pars cinayet soruşturmasının tıkanmasının yanı sıra bu evlilikten dolayı üzülmüştür de. Ancak Pars soruşturmayı bırakmayacak ve hatta Ceylin ile Ilgaz’ın evliliğini bile soruşturmaya başlamıştır.

Yargı 8. Bölümde Neler Yalanacak?

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı bu akşam saat 20.00’da 8. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizi bu sezon başlayan ve flaş yapımlardan biri olarak dikkat çekerken bu akşam yayınlanacak bölümde yine heyecan ve gerilim üst sınırda yaşanacak. Ceylin kardeşinin katili olarak Engin’ i öğrendiğinden itibaren sürdürdüğü mücadelesinin sonuna gelmiştir. Ceylin Engin’le büyük bir yüzleşme yaşayacaktır. Bu yüzleşmede Ceylin Ilgaz’dan ayrıdır ve tek başınadır. Metin ise oğlu Çınar’ın elleri kanlı bir şekilde eve geldiğinden beri yaşadığı ikilimlerden birini daha yaşamaktadır. Metin Amir oğlunun yanında mı olacaktır yoksa yine dürüstlüğü mü seçecektir. Öbür taraftan Yekta Engin’i korumaya çalışırken bir yandan da olayların kendisi ve ailesi için her an daha da kötü hale geldiğini görmektedir. Ceylin ve Ilgaz, Yekta ile girdikleri bu savaştan galip çıkabilmek için yine işbirliği yapmak zorunda kalırlar. İkili Engin’in katil olduğunun yeni delillerini bulmaya çalışırken aynı zamanda aralarında gelişecek bazı duygulardan da kaçınmaya çalışacaklardır. Yargı bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında 8. Bölümüyle ekrana geliyor.

07-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar