Yargı Setinde Sürpriz Doğum Günü

Yargı Setinde Sürpriz Doğum Günü
Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisinin setinde başarılı oyuncu Kaan Urgancıoğlu’na sürpriz doğum günü yapıldı.

Kanal D ekranlarında bu sezon başlayan ve pazar akşamları yayınlanan reyting rekortmeni dizi Yargı seyirciyi ekrana kilitlemeyi sürdürüyor. Her bölüm seyirciyi ters köşe yapmayı başaran ve sürpriz gelişmelerle heyecanı her an ayakta tutan Yargı dizisinin oyuncuları da bu dönemde oldukça popüler oldu ve çokça konuşuldu. Aşk dedikodularından yeni projelere kadar pek çok alanda gündem olan ünlü oyunculardan dizinin savcısı, Savcı Ilgaz karakterini canlandıran Kaan Urgancıoğlu için geçtiğimiz gün sette sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. Arkadaşları Pınar Deniz ve Mehmet Yılmaz Ak tarafından yapılan sürpriz kutlamaya oldukça şaşıran başarılı oyuncu Kaan Urgancıoğlu bu sürpriz karşısında hem şaşırdı hem de oldukça sevindi.

Kaan Urgancıoğlu’na Sürpriz Doğum Günü

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Ay Yapım tarafından hazırlanan bu sezonun başarılı dizilerinden Yargı’nın setinde geçtiğimiz gün sürpriz bir doğum günü kutlaması vardı. 42 yaşına giren başarılı oyuncu Kaan Urgancıoğlu için düzenlenen sürpriz doğum gününü Kaan Urgancıoğlu’nun sahne arkadaşları Pınar Deniz ve Mehmet Yılmaz Ak düzenledi. Kaan Urgancıoğlu karavanında dinlenirken ellerinde pastayla karavana giren Pınar Deniz ve Mehmet Yılmaz Ak arkadaşlarının doğum gününü kutladı. Bu sürpriz karşısında oldukça şaşıran Kaan Urgancıoğlu sevincini gizleyemedi. Sürpriz doğum gününde pastayı getiren Pınar Deniz “öncelikle şunu söylemem gerekiyor pastayı annem gönderdi” ifadelerini kullanırken oldukça şaşıran Kaan Urgancıoğlu “aaa hadi canım! Organizasyonlara gel ya” ifadelerini kullanarak şaşkınlığını dile getirdi.

Aşk mı Yaşıyorlar?

Öbür taraftan son günlerde magazin basını ve sosyal medyada dizinin iki başrolü Pınar Deniz ile Kann Urgancıoğlu’nun aşk yaşadıkları iddiaları dile getirildi. İkilinin yakın ilişkileri üzerine sık sık bu yakıştırma yapılırken ikili de bu ifadeleri yalanlamıyor. Hatta Pınar Deniz geçtiğimiz günlerde yakıştırılmak hoşumuza gidiyor derken son olarak ise şimdilik aşk yok ifadeleriyle gündeme geldi. Aynı şekilde başarılı ve yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu’da Pınar Deniz ile birbirlerine yakıştırılmaları karşısında mutlu olduğunu belirtti. Magazin basını ve sosyal medyada konuyla ilgili hemen her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. İkilinin rol ortağı olduğu Yargı her Pazar akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

10-05-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar