Disney +’nın Recep İvedik 7 İçin Vereceği Ücret Dudak Uçuklattı

Disney +’nın Recep İvedik 7 İçin Vereceği Ücret Dudak Uçuklattı
Disney +’da yayınlanacak olan ve ünlü isim Şahan Gökbakar tarafından hazırlıkları süren Recep İvedik 7 için Şahan Gökbakar Disney +’dan 120 Milyon TL alacağı iddia edildi.

14 Haziran’da Türkiye’de yayına başlayacak olan ve şimdiden büyük ses getiren ve içeriğiyle dikkatleri çeken Disney + için çekilecek yapımlardan biri de Recep İvedik Film Serisinin son filmi olacak olan Recep İvedik 7. Recep İvedik serisi filmler bugüne kadar gişelerde tam anlamıyla fırtınalar estirdi ve inanılmaz rekorlara imza attı. Filmler ayrıca yayınlandıkları televizyon kanallarında da reytinglerde inanılmaz sonuçlar aldı. Şahan Gökbakar tarafından yazılan filmlerde yine Şahan Gökbakar başrolde Recep İvedik olarak yer aldı. Ünlü isim geçtiğimiz günlerde serinin 7. Filmi için harekete geçti ve hazırlıkların başladığını duyurdu. Ünlü isim filmin Türkiye’de yayına başlayacak olan Disney +’da yayınlanacağını duyurdu. Ünlü ismin Disney + için çekeceği bu film için platformdan alacağı ücretin ise 120 Milyon Lira olduğu iddia edildi.

Recep İvedik 7 120 Milyon Liraya Çekilecek

Recep İvedik serisi filmlerin sonuncusu olan ve bu günlerde Şahan Gökbakar tarafından hazırlıkları sürdürülen Recep İvedik 7 için ünlü ismin Disney +’dan alacağı ücret belli oldu. Şu sıralar senaryo yazım aşamasında olan Recep İvedik Filmi için Şahan Gökbakar’ın Disney +’dan alacağı ücretin 120 Milyon lira olduğu iddia edildi. Ünlü ismin çekeceği filmin sadece Disney +’da yayınlanacak. Oyuncu kadrosunda serinin diğer filmlerinde rol alan isimlerin yer alması beklenirken ünlü ismin çekimler için yakında sete çıkacağı öğrenildi. Filmin çekimlerinin tamamlanmasının ardından en geç 2023 yılında yayınlanması planlanıyor. Recep İvedik 7 için Disney +’dan 120 Milyon Lira alacağı iddia edilen Şahan Gökbakar ise bu iddiayı henüz doğrulamadı. Ancak film için 120 milyon alacağı magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde konuşulmaya başlandı.

Recep İvedik 6 Netflix’ten kaldırıldı

Öbür taraftan halen Recep İvedik serisi filmler zaman zaman televizyon ekranlarında ya da internet yayın platformlarında yayınlanıyor. Her yayınlandığı platformda ve televizyon kanalında reytinglerde inanılmaz sonuçlar alan Recep İvedik Filmlerinden sonuncusu olan recep İvedik 6 halen Netflix’te yayınlanıyor. Disney +’nın Türkiye’de yayına başlamasıyla büyük bir abone kaybedecek olan Netflix, Disney + için içerik üreten ve Recep İvedik 7’yi platform için yapan Şahan Gökbakar’ın son filmi Recep İvedik 6’yı platformdan kaldırdı.

10-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar