Yargı'da ayrılık mı var? Pars öldü mü?

Yargı'da ayrılık mı var? Pars öldü mü?
Yargı'nın Pazar akşamı yayınlanan son bölümü yürekleri ağıza getirdi. Yaşanan patlamanın ardından herkes 'Pars öldü mü?' sorusunu merak ediyor..

Pazar akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Yargı'nın yayınlanan son bölümünde hareketli dakikalar yaşandı. Son sahnede yaşanan patlama izleyicinin yüreğini ağızına getirdi. Patlamanın ardından izleyicide 'Yargı'da ayrılık mı var?' sorusunu akıllara getirdi. Pars mı yoksa Metin başkomiser mi diziye veda etti? Pars, Yargı dizisinden ayrılıyor mu? Pazar akşamı yayınlanan 51. bölümde kim öldü? İşte detaylar..

PARS ÖLDÜ MÜ?

Kanal D ekranlarının rekordan rekora koşan dizisi Yargı, Pazar akşamı yayınlanan son bölümü ile de izleyiciden tam not aldı. Son bölümde yaşanan patlama sonrası diziden bir yada iki kişinin ayrılma ihtimalini gözler önüne serdi. Dizi hayranları Pazar günününden bu yana sosyal medyada yeni bir tartışma başlattı. 'Pars mı, yoksa Metin mi öldü?' tahminleri havalar uçuşuyor. Fakat sevilen iki karakterde ölmemiş olabilir. Dizide Pars karakterine Mehmet Yılmaz Ak ve Metin karakterine de Hüseyin Avni Danyal hayat veriyor. Diziden her ikisinin yada birinn ayrılması büyük sarsıntılar yaşatabilir. Çünkü her iki oyuncununda sergilediği performanslar izleyiciden tam not alıyor.

PARS'IN AKIBETİ NE OLACAK?

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Derya Savcı'nın hamile olduğunu öğrenmesi ve bu durum kendisi için büyük şok oldu. Bu durumu Pars'la hala daha paylaşmadığını fark eden Ceylin, Derya'yla dertleşmek istedi. Derya bu konuda olan korkusunu ve şokunu ilk kez Ceylin'e anlattı. Derya, ölen eşi Erhan'ın çocuk sahibi olmayı çok istediğini ve daha sonra hamile kaldığını öğrendiği günün hafızasından çıkmayan olayı anlattı. Derya eşi Erhan'a bir çocuk sahibi olacaklarını açıkladığı gün, Erhan'ı gözlerinin önünde kurşun yağmuruna tuttuklarını anlatırken, “Ondan kalan tek şeyi de koruyamadım. Beceremedim Ceylin. O yüzden yapamam. Gücüm kalmadı artık çok yorgunum. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Tekrar kaldıramam” diyerek bu durumdan neden bu kadar çok korktuğunu izah etmiş oldu.

Derya'nın bu anlatımının üzerinden çok geçmemesinin ardından Pars'ın da aynı şekilde ölümle yaşam arasında kalması izleyici de büyük bir merak uyandırdı. Bakalım Pazar akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yeni bölümde Pars ve Metin'in akıbeti ne olacak? Yargı 52. yeni bölümü ile 29 Ocak Pazar akşamı Kanal D'de iyi seyirler..

25-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler